Medalii pentru biatloniștii brașoveni de la CSS Brașovia

Medalii pentru biatloniștii brașoveni de la CSS Brașovia

biatlonÎn stațiunea Harghita Băi, s-a desfășurat Campionatul Național (CN) de juniori la schi biatlon, competiție la care au luat parte 106 de sportivi, de la 11 cluburi. Dintre schiorii legitimați la CSS Brașovia, prezenți în concurs în număr de 10 (6 băieți și 4 fete), care sunt pregătiți de prof. Gheorghe Pelin, ajutat la CN de prof. Daniela Gaspar și prof. Simona Abălașei, s-a evidențiat Robert Grumeza. Acesta a ieșit campion al României la juniori mici, în proba individuală de 6 km, și vicecampion, în proba de sprint 4,5 km, tot la juniori mici. De asemenea, Andraș Sebastian a devenit vicecampion la copii, în proba individuală de 4,5 km.

Aproape de podium (două locuri 4) s-au mai aflat tot Andraș Sebastian (copii, sprint 3 km) și ștafeta de 3X3 km, în componența Iulia Puchianu, Alina Ene și Bianca Ene, la copile. Nu în ultimul rând, ștafeta formată din Rareș Vârjoghe, Andraș Sebastian și Robert Grumeza, a ocupat locul 6 în proba de 3X4,5 km, la juniori mici.

De adăugat faptul că alte clasări, în primele 10 locuri, au mai înregistrat Ana Grigoraș, Iulia Puchianu, George Petrovan și Rareș Vârjoghe.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Bărbat din Făgăraș, reținut după ce a furat o geantă dintr-o mașină
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.