Luana Minea și-a dat demisia din ATOP

Luana Minea și-a dat demisia din ATOP

luana mineaScandalul declanșat la Brașov, după dezvăluirile făcute de polițistul Marian Godină încep să producă efecte. După ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a anunțat că se vor face cercetări pe tema unor posibile fapte de favorizare a unor persoane (amănunte AICI!), consilierul județean Luana Minea şi-a dat demisia astăzi din cadrul Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Braşov.

Luana Minea contestă acuzaţiile care i se aduc și a declarat că „am considerat că este necesar să fac o plângere pentru comportamentul acestuia. Şi nimic altceva. Nu m-am adresat nimănui, cerând vreun favor din partea domnului Godină, nu mi-am declinat calitatea, decât cea de la Crucea Roşie, pentru că maşina în care s-a întâmplat era a Crucii Roşii, iar în acest moment mă voi adresa justiţiei pentru ceea ce se întâmplă acum, pentru că mi-a terfelit imaginea”.

„Doamna Luana Minea şi-a anunţat demisia din ATOP, iar în şedinţa de luna viitoare o vom lua în discuţie. Cred că este o măsură bună pentru că nu văd de ce numele ATOP trebuie să apară în această dispută a poliţiei. Faptul că eşti membru al ATOP nu trebuie să creeze un avantaj, dimpotrivă, îţi aduce o mulţime de obligaţii pe care fiecare dintre noi trebuie să le îndeplinească”, a spus Carol Ambrus, preşedintele Autorităţii Teritoriale pentru Ordine Publică Braşov.

De asemenea, organizaţia PSD Braşov, din care face parte Luana Minea, a anunţat că va analiza situaţia consilierului şi va decide în conformitate cu statutul PSD şi a Codului de Etică şi Conduită, iar, în funcţie de rezultat, poate să îi retragă sprijinul politic sau să o excludă din partid.

„În ceea ce priveşte scandalul public în care este implicată Luana Minea, consilier judeţean PSD, Biroul Permanent Judeţean al PSD Braşov va analiza situaţia creată şi va decide în conformitate cu statutul PSD şi a Codului de Etică şi Conduită. Organizaţia Judeţeană a PSD Braşov precizează că, potrivit statutului precum şi a Codului de Etică şi Conduită, membrilor de partid ale căror fapte contravin prevederilor celor două documente menţionate, li se va retrage sprijinul politic pentru funcţiile publice pe care le ocupă, iar sancţiunile pot merge până la retragerea calităţii de membru de partid„, se arată într-un comunicat al PSD Braşov.

Împotriva Luanei Minea a fost iniţiată o petiţie online prin care i se cere demisia din funcţia de director al Crucii Roşii.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Până în 4 septembrie brașovenii pot solicita înscrierea în Registrul electoral pentru alegerile locale
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate