blog-logo

Godină îl acuză pe chestorul Ion Aron de plagiat!

Godină îl acuză pe chestorul Ion Aron de plagiat!
godina aron plagiat

CLICK pe poză pentru a se mări!

De la glumele și poezioarele hazlii, polițistul brașovean Marian Godină a trecut la atacuri fățișe la șefii de la municipiu și de la județ.

„Domnul chestor Ioan Aron are doctorat, normal, că d-aia e doctor. Ieri a intervenit telefonic la Ştirile Pro Tv şi întrebat fiind, dacă a citit ce am scris eu, a răspuns ironic că nu s-a băgat în creația mea literară. Ei bine, m-am băgat eu puțin în doctoratul domnului chestor. Hopa, dar ce-ați făcut domnule doctor? Ați copiat? Google aşa arată. Spre deosebire de dumneavoastră, eu am scris cartea mea singur”, scrie Godină pe Facebook.

chestor ioan aronIată discuția Marian Godină – chestorul Ioan Aron în biroul şefului IJP, când agentul de poliție a fost umilit în privința veleităților lui de scriitor:

 • — Ce oameni, mă? Cine îşi pierde timpul să îţi citească ţie mizeriile? Îţi zic eu cine. Cefe late şi oameni fără carte, că un om serios nu citeşte aşa ceva. Vrei să îţi arăt eu carte scrisă de mine? Poftim!

Inspectorul şef s-a ridicat de pe scaun, s-a îndreptat spre un raft cu cărţi de unde a luat o carte şi a venit spre mine.

 • — Uite! Asta e carte! E scrisă de mine, că d-aia am doctorat. Uită-te în ea, ia-o în mână, ca să vezi ce înseamnă o carte!

Stăteam cu capul plecat, mă abţineam să nu îmi dea lacrimile şi îmi doream să ies cât mai repede din acel birou.

 • — Ridică-te, mă, de pe scaun! Ia cartea! Poftim!

Mi-a împins cartea spre mine şi m-am văzut obligat să o iau. Eram acum în picioare, cu cartea scrisă de domnul chestor în mână.

 • — Uite, acum ai o carte adevărată. Dacă vrei, ţi-o dau să o citeşti. Nu porcăriile tale la care se amuză scursurile societăţii.

Ministrul de Interne, Petre Tobă, a declarat miercuri, în legătură cu situaţia poliţistului Marian Godină, că nu a citit postările acestuia de pe Facebook, dar a fost „mişcat” de valul de reacţii şi de sprijinul pe care oamenii îl acordă.

„Mărturisesc că nu i-am citit postările de pe Facebook, însă, am rămas mişcat de reacţiile pe care oamenii le-au avut vizavi de el, în cursul zilei de marţi”, a spus ministrul de Interne.

Ministrul a mai spus că sprijină orice poliţist „care îşi face datoria corect”, dacă asupra sa superiorii fac abuzuri.

Alte articole:   S-au desemnat constructorii pentru încă patru obiective ale Aeroportului de la Ghimbav

„Sprijin, împotriva abuzurilor superiorilor, oricare poliţist care îşi face datoria corect”, a precizat ministrul, adăugând că, faţă de cele semnate de Godină, este în curs o anchetă preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Distribuie dacă îți place!
 1. Super tare! Si domnul chestor mai e si cadru didactic la Fac. de Drept de la Transilvania!!
  http://www.unitbv.ro/fdrept/Departament/Corpprofesoral.aspx

  Reply
 2. Plagiatul este o practica curenta la Universitatea Transilvania. Nu doar teze de doctorat ci si carti, cursuri ori articole. In plus sa nu uitam ca decan acolo este Murzea, prietenul puscariasilor. Si av prof Ioan Adam prietenul padurilor care acum preda intr-o zona mai umbrita.

  Reply
 3. Mi se cam acreste de godina asta.

  Reply
 4. Pe Godină l-am dat în judecată şi termenul este pe 9 ianuarie la Judecătoria Breşov.Atacă,insultă şi calomniază pe toată lumea pretinzîmdu-se ca etalon universal.Deşi mu l-am băgat niciodată în seamă,m-am trezit că a postat pe pagină ca sînt arestat de politia Braşov pentru pedofilie şi că ademenesc fete minore şi am apărut prin nişte ziare din ţară.Degeaba i-am scris dezminţire pe pagina lui şi i-am cerut să şteargă mizeriile despre mine,dar a refuzat şi a şters deyminţirea şi a setat pagina să nu mai scriu.Am primit mii de înjurături,ameninţări cu moartea,telefoane noaptea cu înjurături,mi-am fost ameninţaţi copiii,au fost consternaţii rudele şi cunoscuţii.Am prezentat mizeriile lui la adresa mea şi l-am dat în judecată.Precizez că niciodată în viaţa mea n-am avut de-a face cu asemenea faptă monstruoasă,n-am avut niciodată vre-un incident cu vre-o minoră,n-am făcut niciodată propuneri indecente vreunei minore ori propuneri de întîlniri cu minore,nici cu majore.Sint însurat şi am copii.Este de neînţeles ce i-a venit şi ce tot face circ public,şi am observat că face tot felul de conflicte pe care le provoacă,iar peste tot se pozează în uniformă deşi în viaţa particulară şi pe pagini nu trebuie să implice statutul de poliţist în uniformă,ci cel civil.Mihai Ivănescu-pagină Facebook.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate