blog-logo

Candidatul sașilor la Primăria Brașov vrea miting pentru Godină

Candidatul sașilor la Primăria Brașov vrea miting pentru Godină
macedonschi godina

CLICK pe poză pentru a se mări!

Demersurile polițistului brașovean Marian Gădină nu puteau scăpa nepângărite de politicieni.

Aflat într-o ofensivă electorală continuă pe Facebook, declarat susținător al președintelui Klaus Iohannis, candidatul FDGR la Primăria Brașov, Cristian Macedonschi, a postat astăzi pe site-ul de socializare că propune organizarea unui „meeting” (românescul miting nu îl avea la îndemână onor dl. candidat) de susținere a lui Godină la Brașov.

Reamintim că dl. Cristian Macedonschi și-a anunțat candidatura la Primăria Brașov anul trecut, pe scenă, în ultima zi a Oktoberfestului organizat pe arena Liceului cu Program Sportiv din Brașov.

CITEȘTE ȘI: Activitatea APDT pe scurt: cum să avem mai puțini turiști germani și reclame gen „Cumpărați Apa de la Compania Apa”

Alte articole:   Dragobetele, fiul Babei Dochia, sărută fetele – Legende, tradiții și obiceiuri în această zi

 

Distribuie dacă îți place!
 1. Dane lasa vrajeala cum ca ar fi sustinator al lui Iohannis.
  Stii foarte bine ca loveste toata ziua in PNL, iar in PSD niciodata.
  Nu mai scrie asa ceva daca chiar te crezi jurnalist adevarat.
  Daca te vinzi si tu, atunci dezinformeaza in continuare.

  Reply
  • DL. Bostan, poate ati uitat, dar la alegerile prezidentiale nu eu l-am prezentat pe Iohannis, candidat atunci, drept viitorul preedinte al Romaniei, tocmai la un oktoberfest, si nu eu am ciocnit halbe de bere. Macedonschi nu da in PNL, da in Scripcaru, ceea ce e altceva. Nu eu am fost la chermeza de la Rasnov a lui Cancescu, ci Macedonschi, cu un butoi de bere in brate, in urma cu cateva luni. Iar daca mai cautati un pic in cronologie si ce poze are, vizavi de iohannis, cred ca am demonstrat ca omul este un sustinator al lui Iohannis, care, in treacat fie spus, el a fost si membru PNL dar si FDGR, simultan

   Reply
 2. Sa ramana cu oktoberfestul…atat stie, incep toti acum cu campaniile…

  Reply
 3. Sa il ia pe Iohannis si sa se duca dracului in germania…mascariciul asta de Macedonschi, doar gura e de el!
  UN OPORTUNIST; ASTA E CONSILIERUL ASTA!
  O MARE PROSTITUATA POLITICA! L a pupat in cur pe Cancescu…cat pentru o mie de ani, ma mir ca nu e arestat, la cate a facut!

  Reply
 4. Nu pune nimeni botul la mizeriile tale, auzi, miting! Nu mai stii ce sa faci sa captezi atenti! Ai probleme grave, sevede ca ai avut o copilarie nefericita! Mai ales in tinerete, cand erai doar o sageata pentru altii…stii tu la ce ma refer! E de inteles nevoia asta a ta de a a trage atentia! Cred ca te-ar ajuta mai mult un psiholog.
  Sebastian Dan, acest domn, simultan, a dat dovada ca e doar un pupcurist de joasa speta!
  Datorita puscariabilului Cancescu a fost in PNL, in FDGR, nimeni nu-l place,spera sa mai prinde vreun mandat sa-i mai ajute cu una …alta…
  O curva cu 1000 de fete! Se mai si lauda la toata lumea ce mare MASON e si cata influenta are, ca face si drege. Credeam ca in masonerie intra oameni inteligenti, asta dovedeste contrariul..oare cati dintre colegii masoni, de partid si din consiliul local stiu ca acest Cristian Macedonchi mi are o mare calitate, pe langa ce a de clovn, cea de INFORMATOR!!!
  Unde anume…va las sa descoperiti!
  Apropoo…Cristian Macedonschi a dat din casa foarte mult, treburi importante ce au ajutat la capatuirea aceluiasi Cancescu, cu care se si petrece!…drept razbunare ca acesta nu ia dat…o numita cetate in administrare! Care cetate? Nu conteaza…cine stie…stie!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate