Vlad Ştefan, elevul care a declanşat scandalul la Colegiul Emil Racoviță, vine cu precizări și amenințări

Vlad Ştefan, elevul care a declanşat scandalul la Colegiul Emil Racoviță, vine cu precizări și amenințări

vlad stefanVlad Stefan sunt. Asa cum v-am spus va trimit acest mail cu scopul de a clarifica aspectele din articolul de presa scris pe site-ul dumneavoastra, care din punctul meu de vedere, este un atac la persoana nejustificat, nefondat pe principiile care ar trebui sa stea la baza obiectivității presei.
Pentru a face o sinteza a ultimelor evenimente si pentru a demonta acuzatiile care mi-au fost aduse tin sa mentionez urmatoarele aspecte: s-a ajuns in situatia in care adevarata problemă cu care se confrunta educatia actuala sa fie pusa sub semnul indiferentei din partea unitatilor scolare si a autoritatilor judetene, Consiliul National al Elevilor avand obligatia sa ia atitudine vis a vis de semnalarile repetate cu privire la abuzurile savarsite de anumiti profesori.

Nu consider ca am gresit acuzand pe drept profesorul in cauza, avand in vedere martorii si dovezile surprinse, si mai mult de atat demontez orice acuzatie referitoare la implicarea mea in cazul surorii mele. In a apara si a respecta scopul reprezentativitatii nu exista niciun conflict, functia mea neaducand beneficii niciunuia dintre elevii care ne-au adus la cunostinta problemele. Totodata, doresc sa precizez faptul ca relatia de colaborare cu conducerea ISJ Brasov a avut la baza obligatiile celor doua parti, acuzatiile privind o oarecare apartenenta la vreun partid politic, fiind nefondate si profund eronate. Consider ca in loc sa ne invartim in jurul aceluiasi cliseu referitor la implicarea politicului, ar trebui sa privim fondul problemei, care din pacate, a devenit o normalitate in sistemul de invatamant actual.
Consiliul Elevilor va continua demersurile legale pentru a scoate adevarul la lumina cu toate ca nu exista sustinerea niciunuia dintre actorii implicati in educatie, insa avem obligatia morala sa dezmintim orice comportament abuziv din educatie. Va solicit respectuos sa eliminiati imediat acel articol de presa, avand in vedere ca imi consider imaginea si demnitatea lezate de neadevarurile si calomniile scrise. Imi rezerv dreptul de a contesta in instanta verosimilitatea argumentelor aduse de news.bv, insa am incredere, ca aceasta neintelegere se va rezolva pe cale amiabila, avand in vedere ca atat dumneavoastră cat si noi ne dorim sa prezentam lucrurile intr-o maniera corecta.

P.S.

Alte articole:   Tragedie la Voila! Tânăr mort electrocutat!

Nu ne-am permis decât sublinierea unor pasaje ale acestui așa zis drept la replică. Evident, nu ne asumăm mulțimea de virgule puse aiurea sau lipsă. Nici nu putem scoate articolul, așa cum își dorește domnul în cauză, pentru că atunci nu mai are logică un text scris ca replică la ceva ce nu mai există. Aceasta cerere este interesantă, în contextul în care nici măcar primarul George Scripcaru sau alt om de referință pentru Brașov nu și-a permis să solicite vreodată cuiva să se șteargă articole care nu le sunt favorabile.

Pe de altă parte, din acest drept la replică se înţelege că scandalul nu s-a închis, ci se vor continua demersurile „pentru aflarea adevărului de către Consiliul Elevilor”.

Interesant este faptul că Inspectoratul Școlar nu tranșează această problemă: i-a dat dreptate profesorului, dar nu ia măsuri împotriva celor care au declanșat tot acest scandal.

Trebuie remarcat faptul că domnia sa vorbește în continuare în numele Consiliului Elevilor, for care de la declanșarea scandalului nu are nicio poziție asupra a ceea ce s-a întâmplat. Pe de altă parte, ce nu spune domnul Vlad Ștefan este faptul că, la şedinţa Consiliului Elevilor de la LSN, convocată de la ora 11.00, s-a decis, în data de 27.01 2016, ca Vlad Ştefan şi colegii nemulţumiţi de profesorul de chimie să vorbească cu direcţiunea liceului. Cum s-a desfăşurat şedinţa, este o altă chestiune, pe care nu insistăm acum. Decizia luată în cadrul şedinţei de la LSN a fost ca problema să se rezolve în cadrul instituţiei. Decizie încălcată tocmai de Vlad Ştefan, cel care a chemat presa a doua zi, în 28.01.2016, când la prima oră de cursuri ziariştii au venit la liceu, iar sora acestuia, deşi nu avea cursuri la aceea ora, ea, întâmplător sau nu a fost intervievată prima.

Alte articole:   Ministrul Muncii: "Nu excludem varianta reintrării în starea de urgență"!

 

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
 1. Sa il zboare cineva pe asta. Maine, poimaine devine politician, are tot ce ii trebuie… Da el in judecata newsbv, auzi. I-au dat si

  Reply
 2. Sa il zboare cineva pe asta. Maine, poimaine devine politician, are tot ce ii trebuie… Da el in judecata newsbv, auzi. I-au dat si lui primele fire de barba, e cineva.

  Reply
 3. Îi dau dreptate lui Cristi. Vlad Ștefan, fii cuminte sau cineva o să te calce pe cap în curând pe stradă și nu vei știi de ce. Autistule!

  Reply
 4. Copilu asta nu e sanatos !
  Are cumva parinti ?
  Voi vedeti ce face acest individ ?

  Ps Vlade se pare ca ai un comportament de Eminescu -interneaza-te la Eminescu !!!! Urgent

  ISJ ul e faci ???

  Reply
 5. Noi,elevii de la Colegiul Andrei Saguna ne detasam de astfel de specimene care nu ne fac CINSTE !
  Acest elev are de mult aere de smenar si nesimtit !!
  Esti un nimeni !!

  Reply
 6. Bai pi..a penseta ce ești… Îți dă mă-ta bani sa te duci la avocat ca nu îți dă profu de chimie nota mare? Te duci la avocat sa îți scrie replicile fiindcă tu ești un hermafrodit autist și răsfățat de mă-ta? Ești o tarfa, noroc ca îți dau părinții bani, jegule

  Reply
 7. Cretinul asta este atât de îndrăgostit de persoana lui încât chiar nu realizează ca este bătaia de joc a tuturor

  Reply
 8. Intr-adevar e de plans ce se intampla,dar nimic din toate astea nu ar fi avut loc daca presa,avida de scandal,ar fi verificat intai veridicitatea celor afirmate de acest copil. I s-a dat atata importanta fara ca el sa aiba o dovada si s-a creat un precedent.De acum orice nu le convine elevilor devine subiect de stire intai,apoi dorim sa rebilitam imaginea unor oameni care incearca sa educe niste copii(si parintii lor) care nu vor sa fie educati.

  Reply
 9. Vlad, sunt chiar foarte curios de cati martori si cate dovezi exista impotriva domnului profesor in afara de marturiile surorii tale si a celor doua colege de clasa, aflate in aceeasi situatie de corigenta ca si ea. Te rog sa le prezinti!

  Reply
 10. Sunteti niste nesimtiti. Halal mod de a face presa. Asa ati invatat voi? Sa raspundeti unei cereri ca si cum ar fi un blog? Nesimtiti fara scrupule. Elevul nu are dreptate niciodata, doar proful spune adevarul. Comunistilor

  Reply
 11. Ma intreb si eu, oare acest domn Vlad Stefan, nu va avea deloc de suferit in urma declaratiilor pe care continua sa le faca?
  Am crezut ca se va limita la mizeria pe care a facut-o prin acuzarea domnului profesor Souca, dar se pare ca tupeul si curajul, prea mare as zice eu, il fac sa mearga mai departe si sa arunce cu acuze in stanga si in dreapta, de parca ar fi un fel de justitiar sau stiu eu…
  In prmul rand, nu inteleg cum isi permite sa vorbeasca in numele unei institutii cand in mare parte, articolul a facut referire la persoana sa.
  O alta dilema de a mea este cum poti face o afirmatie ca aceasta: „s-a ajuns in situatia in care adevarata problemă cu care se confrunta educatia actuala sa fie pusa sub semnul indiferentei din partea unitatilor scolare si a autoritatilor judetene, Consiliul National al Elevilor avand obligatia sa ia atitudine vis a vis de semnalarile repetate cu privire la abuzurile savarsite de anumiti profesori.” si sa nu fii sanctionat?
  Eu nu inteleg, drept cine se crede acest elev? Pateaza imaginea unor institutii precum Inspectoratul Scolar Brasov, Consiliul National al Eleviilor, dar si imaginea unor colegii de frunte din mediul brasovean, Colegiul National „Andrei Saguna” si Colegiul de Stiinte ale Naturii „Emil Racovita”.
  Este foarte grav ceea ce se intampla, mai ales pentru ca el nu este sanctionat si crede ca tot ceea ce face este corect, el nu este obisnuit sa isi asume o greseala, de a-si cere scuze, nici nu mai pomenesc. Este cu atat mai grav, cu cat, acest domn, poate fi propulsat oricand in politica, luand in considerare articolele postate despre mediul in care acesta se invarte!
  Se pare ca acest conflict, inca nu s-a incheiat, asa ca va rog, din tot sufletul, sa ramaneti atenti la ceea ce se intampla, deoarece oricand, domnul Vlad Stefan, poate nascoci, cine stie ce alte minciuni si acuze!

  Reply
 12. Diana, sunt sigur ca el stie ca nu face bine ceea ce face insa este mult prea plin de el. Constientizeaza perfect ce a facut si planul tot scandalul pe care l-a produs. A avut un plan clar!!!!

  Reply
 13. Un gras prost… ce fac fitele din batoze…

  Reply
 14. Scoala nu mai e obligatorie din clasa a 11-a… Se poate aplica regulamantele interne din fiecare liceu. Ca fost elev fara respect fata de profesorii la vremea mea pot spune ca generatiile de dupa mine sunt si mai dezastruoase si cu mai mult tupeu, daca nu ascult muzica in timp ce ma deplasez cu RATBV aud elevi care se „lauda” cu ce au facut la ore, e prostie fara limite ce fac ei pe langa ce faceam eu. Nu exista rabdare de fier cu se spune, toti avem o pasa proasta si cand un mucos isi bate joc de munca ta, e normal sa riposteze ca se intrece masura. Acesti mucosi nu au ce cauta dupa clasa a 10-a in liceu… La 40 de absente sunt exmatriculati, nu trebe sa ne mai faca de ras doar ca ei sunt niste ratati in viata si nu vor sa faca scoala.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.