blog-logo

Turistul olandez găsit mort într-o cameră de hotel din Braşov s-a sinucis

Turistul olandez găsit mort într-o cameră de hotel din Braşov s-a sinucis

crima accident sinucidereProcurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au stabilit că turistul olandez, care a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Braşov, s-a sinucis.

„În urma anchetei s-a stabilit că nu există indicii cu privire la un act criminal, ci a fost vorba de un act suicidal“, a declarat procurorul Alina Popescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. Anchetatorii susţin că turistul olandez avea cunoştinţe medicale, secţionându-şi artera femurală, situaţie ce a condus la decesul său.

Bărbatul a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Braşov, luni la prânz, de către o cameristă care venise să facă curat crezând că turistul plecase, precizează Mediafax.

Alte articole:   Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile se pot vaccina în etapa a II-a, fără programare

Când a intat în încăpere, femeia l-a găsit pe turistul olandez căzut lângă pat şi plin de sânge, cu artera femurală secţionată. Camerista şi-a anunţat imediat superiorii, apoi a fost anunţată poliţia prin numărul de urgenţă 112. Un echipaj SMURD a ajuns la hotelul respectiv, însă paramedicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului, trupul acestuia fiind transportat apoi la Serviciul de Medicină Legală Braşov pentru necropsie.

Turistul se cazase iniţial pentru perioada 10-13 februarie, însă a cerut ulterior o prelungire cu încă două zile. Luni la prânz, turistul ar fi trebuit să elibereze camera.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate