blog-logo

Sute de kilograme de mici și produse din carne cu probleme, furnizate de Aldis

Sute de kilograme de mici și produse din carne cu probleme, furnizate de Aldis

sorin susanuComisarii de la Protecția Consumatorului au descins, în această dimineață, la depozitele frigorifice de la Brintex (cele de peste calea ferată, spre Institutul de Cercetarea și Producție a Cartofului și Sfeclei de Zahăr).

Potrivit șefului Comisariatului Regional de la Protecția Consumatorului, Sorin Susanu, sunt sute de kilograme de mici și alte produse din carne care prezintă probleme, furnizorul fiind compania Aldis.

Aceste produse sunt transportate cu mașini care nu le congelează, vin cu ele refrigerate, la 4-6 grade Celsius, pentru eficientizarea activității. Marfa nu are factură, ci doar aviz de însoțire și un mănunchi de etichete, pe care le pun angajații lor de la punctul de lucru Brintex în momentul în care le congelează, după ce au fost transportate câteva ore de la Călărași până la Brașov.

Alte articole:   Covrigei „speciali” la Brașov: expiră în 30.02.2021

„Problema care se pune este aceea că este foarte periculasă carnea tocată, care ajunge să fie congelată după câteva ore. Dacă i se dă un termen scurt de consum, de o lună cel mult, nu ar fi o problemă, dar ei dau termene de valabilitate de la 6 luni la un an. Ceea ce nu este în regulă. Nu putem oferi concluzii la această oră, având în vedere că acum se defășoară controlul”, ne-a declarat Sorin Susanu.

Având în vedere faptul că marfa nu are facturi și se lucrează cu stornări de produse de pe avizele de însoțire a mărfii, la depozitele frigorifice a fost chemată și o echipă de la Poliția economică.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate