blog-logo

Olandez găsit mort într-o cameră de hotel din Braşov

Olandez găsit mort într-o cameră de hotel din Braşov

criminalistiUn cetăţean olandez, turist la Braşov, a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Braşov, luni la prânz, de către o cameristă care venise să facă curat crezând că turistul plecase.

Când a intat în încăpere, femeia l-a găsit pe turistul olandez căzut lângă pat şi plin de sânge, cu artera femurală secţionată. Camerista şi-a anunţat imediat superiorii, apoi a fost anunţată poliţia prin numărul de urgenţă 112.

Un echipaj SMURD a ajuns la hotelul respectiv, însă paramedicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului, trupul acestuia fiind transportat apoi la Serviciul de Medicină Legală Braşov pentru necropsie.

„Vă confirm că a fost găsit un cetăţean mort într-o cameră de hotel din Braşov. A fost găsit de o cameristă care venise să facă curat. Mai multe detalii despre modul în care acesta a decedat se vor stabili în cursul anchetei”, a declarat comisarul- şef Ioan Necşulescu, purtător de cuvânt al IPJ Braşovc, citat de Mediafax.

Turistul se cazase iniţial pentru perioada 10-13 februarie, însă a cerut ulterior o prelungire cu încă două zile. Luni la prânz, turistul ar fi trebuit să elibereze camera.

Alte articole:   Categorii noi de angajați incluși în etapa a doua de vaccinare anti-COVID-19

La hotelul situat în centrul Braşovului au sosit imediat echipe de poliţişti criminalişti şi procurori pentru a face cercetări, fiind luată legătura şi cu ambasada olandeză.

Deocamndată nu se ştie dacă a fost vorba despre o sinucidere sau o crimă, cercetările fiind în curs de desfăşurare.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate