MedLife a mai inaugurat un nou centru medical în județul Brașov

MedLife a mai inaugurat un nou centru medical în județul Brașov

Spitalul MedLife BrasovCentrul medical MedLife este localizat în incinta Hotelului Alpin și oferă pacienților din zonă consultații și investigații medicale în cabinet, însă dispune și de logistica necesară pentru a efectua deplasări, în situațiile în care se prezintă o urgență medicală.

Astfel, în caz de nevoie, de serviciile medicale pot beneficia atât persoanele cazate în acest hotel, cât și în alte locații din vecinătate, sau care se află în zona pârtiilor sau a patinoarului. Schiorii care au suferit accidente pe pârtie și au nevoie de intervenție medicală, pot solicita deplasarea mașinii pentru acordarea de ajutor specializat.

De asemenea, centrul asigură și transport medicalizat cu ambulanță privată către spitalul sau hyperclinicile MedLife din Brașov pentru continuarea investigațiilor medicale de specialitate.

Centrul oferă asistență medicală pentru cele mai frecvente nevoi ale turiștilor pe pârtie, de la servicii de ortopedie și traumatologie, medicina internă, ORL și chirurgie plastică la tratamente perfuzabile administrate sub observație medicalizată, în regim staționar.

Noul centru funcționează în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în timpul sărbătorilor legale, după următorul program: luni-joi în intervalul 15:30-22:30, vineri-sâmbătă non-stop, iar duminica între 08:00-22:30. Locația este situată în Poiana Brașov, strada Poiana Doamnei nr. 9, în incinta Hotelului Alpin, iar pentru programări și consultații, pacienții pot apela numărul de telefon 0749.039.499.

Alte articole:   Ruletă rusească cu COVID la Spitalul Clinic Județean de Urgență

În prezent, Braşovul este cel de-al doilea centru de business pentru MedLife, compania fiind prezentă cu un spital pluridisciplinar, o maternitate, două hyperclinici, un Centru de Pediatrie, trei laboratoare de analize medicale, două în Braşov și unu în Sfântu Gheorghe, trei centre medicale la Făgăraș, Bran și Sfântu Gheorghe și un centru de permanență de zi pentru afecțiuni osteoarticulare în cadrul spitalului MedLife Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.