blog-logo

Concurs de declaraţii de dragoste la Schwarz Pub de Ziua Îndrăgostiților

Concurs de declaraţii de dragoste la Schwarz Pub de Ziua Îndrăgostiților

schwarz pubZiua Îndrăgostiților este o zi specială la Schwarz Pub, care v-a pregătit o mulțime de surprize. De Valentine’s Day organizăm o petrecere pe cinste.

V-am pregătit un concurs de declaraţii de dragoste. Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste va fi răsplătită cu două pizza de care doresc câştigătorii, în formă de inimă, cum altfel, şi o sticlă de vin.

Vom elibera certificate de căsătorie pentru o zi, însărcinat cu această misiune importantă fiind DJ-ul nostru. Nu în ultimul rând, un fotograf profesionist va imortaliza poate cele mai frumoase momente din viaţa voastră.

Pentru rezervări sunați la tel. 0748/345.168 sau 0268/415.067. Rezervările sunt valabile doar între orele 21.00 – 21.30, după această perioadă locurile rezervate vor fi puse la dispoziția celorlalți clienți.

Te așteptăm și vineri și sâmbătă cu multe surprize de la Philip Morris și promoții la băuturi.

Alte articole:   Alexandra Crivineanu (PSD): Pentru a prelua controlul asupra pandemiei, trebuie să îi tratăm pe cetățeni ca parteneri

NU plătești bilet de intrare, iar cuvântul de ordine pentru distracție este KARAOKE! Vii, cânți și te distrezi până la ce oră vrei TU! Suntem la dispoziția tuturor până dimineața!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.