blog-logo

Luna aceasta, inima ți se umple de bucurie la Coresi!

Luna aceasta, inima ți se umple de bucurie la Coresi!

Coresi_Luna iubiriiLa Coresi Shopping Resort ne dorim să ne bucurăm împreună de o călătorie magică în lumea dragostei. Culoare, dinamism și energie, toate dau fericirea vieții! În luna februarie, tineri, copii, părinți și bunici vom scrie împreună cea mai frumoasă poveste de iubire! Din scenariu nu vor lipsi dansul, voia bună, muzica, artiști îndrăgiți, sportul și oamenii frumoși!

Sărbătoarea iubirii la Coresi Shopping Resort este un motiv în plus să petrecem împreună momente unice și să prețuim fiecare clipă în familie și între prieteni! Vom da startul evenimentelor dragostei în weekendul 13-14 februarie, când te invităm să vii alături de oamenii dragi și să ne bucurăm de sărbătoarea iubirii!

Sâmbătă,13 februarie, te invităm la un moment festiv al elevilorLiceului de Muzică “Tudor Ciortea” din Brașov. De la ora 11.00, la scena din Piața cu Copaci, ne vom bucura împreună de talentul acestor tineri în cadrul Galei Concursului Național de Interpretare Vocală „Crai Nou”. O mare bucurie este că, alături de ei, va fi prezenta și soprana Felicia Filip, președintele juriului în cadrul acestui concurs!

Alte articole:   Preşcolarii şi elevii de clasele I-IV, vacanţă timp de o săptămână

Voia bună va continua de la ora 15.30 la scena din Piața cu Copaci, unde vom celebra împreună Ziua Internațională a Radioului. Așadar, vei putea face cele mai ingenioase și romantice dedicații pentru persoana iubită live, la microfonul lui Ștefan Cojocaru!

Începând cu ora 17.45, am pregătit un show plin de energie și voie bună, pe ritm de percuție, alături de trupa Slick Drum Events. Dacă vrei să îți încerci talentul în a mânui tobele, acesta este momentul ideal. Participarea este gratuită!

Duminică, 14 februarie, de la ora 11.00, ești invitat alături de piciul tău să îțir ezervi un loc la scena din Piața cu Copaci pentru un spectacol alături de Zâna cea bună de la Party-Nation. Micuțul tău va descoperi bucuria de a-și dărui prietenia și de a fi alături de  cele mai îndrăgite personaje de poveste.

Alte articole:   Peste 30 de brașoveni au fost amendați, în ultimele două săptămâni, pentru că au băut pe domeniul public

De la ora 14.00, dacă vii la Șezătoare, vei putea face un dar minunat persoanei iubite, handmade și personalizat chiar de tine! Participarea este gratuită la atelierul de creație pe care ți l-am pregătit, trebuie doar să pui multă dragoste și imaginație în cadoul tău!

Seara se va încheia alături de echipa Step in 2 Salsa. Dacă vrei să te simți bine pe ringul de dans și să fii alături de cei care împărtășesc aceeași pasiune, te așteptăm de la ora 17.30 la scena din Piața cu Copaci să pășim împreună pe ritm de salsa. Participarea este gratuită!

Sâmbătă și duminică, echipa Hospice Casa Speranței Brașov a pregătit cu multă migală produse handmade pe care le puteți achiziționa cu dragoste de la standul amplasat la Ocolul însorit, în intervalul 10.00-20.00. Fondurile colectate vor fi direcționate pentru susținerea beneficiarilor organizației, persoane diagnosticate cu boli incurabile.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.