blog-logo

Revine Constantin Niţă în fruntea PSD?

Revine Constantin Niţă în fruntea PSD?

constantin nitaMâine se anunţă schimbări în fruntea PSD! Potrivit mai multor ziare centrale, preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, vrea s-o înlocuiască pe Rovana Plumb de la şefia Consiliului Naţional al partidului. Modificarea survine în contextul în care ar trebui aleasă o conducere în baza noului Statut al PS, iar favoritul la această funcţie este deputautl Constantin Niță, președintele PSD Brașov.

Niță a candidat la Congresul PSD pentru funcția de președinte executiv al PSD, post care a fost însă adjudecată de Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților, susţinut făţiş de Liviu Dragnea.

CITEŞTE ŞI: 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Judeţul Braşov ocupă locul I în cadrul Regiunii Centru atât după numărul de autorizaţii de construire eliberate, cât şi după suprafaţa utilă construită
  1. Pai un hot ca Dragnea si fost baron ca si Nita pe cine sa puna. daca nu pe nea Costica al nostru, brasovean cu mustata de smecheras prostut.
    Eu zic sa reannoiesti partidul din temelii,Liviule, prin propria demisie. Nita sper sa ajunga la puscarie pt faradelegile si ticalosiile facute in Brasov si in tara cat a fost ministru. Oare psd,isiti brasoveni chiar nu pot sa,l dea jos pe acest mafiot ordinar care le-a tradat propriul partid si numai de interese si,a vazut?? La bulau cu tine Nita, la bulau, acolo tii locul.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate