blog-logo

Bizonii cu „Chiu 7” parchează pe locurile pentru handicapați

Bizonii cu „Chiu 7” parchează pe locurile pentru handicapați

 

bizonNu am mai scris demult despre bizoni. Nu despre cei din păduri, ci despre bizonii urbani, care se cred șmecheri dacă sunt la volanul unei mașini.

Despre bizonii din trafic, cei care traversează câteva benzi și taie fața tuturor, evident, fără semnalizare, nu mai pomenim. Sunt la ordinea zilei.

Haideți să vedem cum au parcat unii șoferi prin Brașov. De exemplu acest Audi „Chiu 7” (vezi foto sus) este parcat în plin buricul târgului, după cum ne-a scris un cititor, pe locul destinat persoanelor cu dizabilități fizice, fără ca vreun polițist comunitar să se facă remarcat în zonă. Lângă limuzina în cauză, tot pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități, trona un Merțan.

Alte articole:   Admitere liceu 2022. Completarea fișelor cu opțiuni începe astăzi   

CLICK pe poze pentru a se mări!

Nici proprietarul acestui Porsche nu prea se sinchisește de modul cum își lasă limuzina. A parcat-o în așa fel încât trotuarul este blocat total, iar pietonii trebuie să o ocolească pe carosabil.

bizon trecere de pietoniÎn fotografia alăturată regăsim una dintre cele mai întâlnite situaţii în Braşov: parcatul pe trecerea de pietoni. Probabil şoferului în cauză i-o fi frică să se dea jos din maşină în parcare, să nu îl calce maşinile?

 

 

 

O situaţie aparte este cea a unui director din Primăria Braşov, Radnoti Attila. Bun samaritean, acesta a intrat pe interzis chiar lângă Primărie, să ajute un amic pe care l-a lăsat bateria de la maşină.

Alte articole:   Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, în vizită de lucru în județul Brașov 

Acum, ştim cu toţii cât de periculos este să parchezi cât mai aproape de trotutar, mai ales că Primăria apus borduri înalte. Rişţi sp loveşti jenţile, pragul, chiar şi portiera, dacă maşina are la sol mai joasă. Aşa că, sfatul şoferului din imagine, este să parcaţi la o distanţă de cel puţin jumătate de metru. Iar dacă vizavi mai este parcat un alt autoturism şi alte maşini nu mai pot trece, este treaba lor, să pună GPS-ul să caute rută alternativă.

Dacă aveți fotografii cu bizoni, le așteptăm pe adresa contact@newsbv.ro

Distribuie dacă îți place!
  1. Să înțeleg că de incălcarea reglementărilor Codului Rutier se ocupă Poliția Comunitară? Această instituție nu mai există din 2010 . De aceste încălcări ale legii se ocupă POLIȚIA ROMÂNĂ şi POLIȚIA LOCALĂ.

    Reply
  2. de unde stiti ca ala cu q7 nu era handicapat? daca nu l-ati vazut fix cand a coborat din masina, zic ca acuzati aiurea.

    Reply
  3. Cred ca si madame Teo are ~~CHIU 7~~ :))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.