blog-logo

Fliundra: Dacă nu scad tarifele, facem referendum şi renunţăm la Compania Apa!

Fliundra: Dacă nu scad tarifele, facem referendum şi renunţăm la Compania Apa!

intalnire fliundra la compania apa reducere preturiConsilierul judeţean Ionel Fliundra (PNL) s-a întâlnit cu conducerea Companiei APA SA, respectiv cu directorul acesteia, Dorin Fătu, căruia i-a cerut să micşoreze tarifele pentru apă – canal pentru locuitorii Ghimbavului, fiindcă actualele preţuri nu se justifică.

„De când am încredinţat serviciul de alimentare cu apă şi canalizare către Compania Apa, preţurile au luat-o razna. La întâlnirea cu dl. Fătu, pe care am avut-o pe această temă, i-am spus că nu se justifică aceste tarife, pentru că oralul Ghimbav are propriile puțuri de apă, nu se filtrează apa, nu se tratează și nici nu se pompează, pentru ajunge în casele oamenilor «prin cădere», cum spun bătrânii. Directorul Companiei Apa mi-a replicat că nu se poate, că este o condiţie impusă de BERD să majoreze tarifele, dar fără să argumenteze de ce apa noastră, a ghimbăşenilor, este la preţul actual, având în vedere argumentele de mai sus. Din păcate, degeaba Primăria Ghimbav are un reprezentant în AGA la Compania Apa, pentriu că nimeni nu se zbate pentru interesul locuitorilor din Ghimbav. Voi lupta în continuare să scadă aceste tarife, iar dacă cei de la Compania Apa nu sunt de acord, atunci voi propune organizarea unui referendum prin care să ieşim din asocierea în care am intrat pentru Compania Apa şi se revenim la propriul nostru serviciu de apă-canal administrat de către Consiliul Local, cu preţuri de bun simţ”, a declarat Fliundra.

Alte articole:   Expoziție documentară la Aula Sergiu T. Chiriacescu

Mai mult, acesta le solicită consilierilor locali să aibă în vedere şi reducerea tarifelor la salubrizare, care în fiecare an sunt majorate în interesul prestatorului de servicii, Comprest, nu al locuitorilor. „S-a micşorat TVA-ul la 20%, preţul la carburanţi a scăzut, vreau să vedem că cineva, în Primărie, mai face lucruri şi pentru oameni, nu doar pentru o anumită clientelă”, mai spune Fliundra.

Distribuie dacă îți place!
 1. Dnu Fliundra.. un impostor si jumatate. Se vede primar cand el de fapt nu este decat un escroc. Si.a vandut fiica insarcinata catre domnul Tibre .sperand ca prinde si el faramiturile aruncate de acestia.A bagat toate societatile in faliment si nu si.a platit datoriile. Halal om!!!

  Reply
 2. Un jeg politic, fosta sluga a lui Hogea ! Acest porc trebuie sa dispara ! Rusine !!!
  A sperat sa se scoata din foame vanzandu-si fiica ca pe un animal ! Ce om josnic !!

  Reply
  • Faci politica Balanel?…. Sau esti in pauza declaratiilor de la DNA. Simti ca iti scapa ciolanul de ti la intins Dl Primar TOMA si ataci jegos? Sau tu esti ala de a luat miliardele si nu conteaza pretul apei pentru tine?

   Reply
 3. Pe când separarea în condominii? ??Din Octombrie 2015 așteptăm un răspuns, după ce apăruse în presă că se va putea face acest lucru.Asa mereu plătim pierderi și am vrea contoare individuale.

  Reply
 4. Domnu, nu cumva esti la PNL? Nu cumva voi controlati si la consiliu si la primarie? Nu astea au peste 90 %? Demagog.

  Reply
 5. Compania APA cu aprobara CCJ Brasov taxează nelegal de la toti brasovenii un serviciu pe care nu-l presteaza respectiv volumul de apa menajera aferenta caselor cu gradini si curți pt care normele prevăd o reducere de 80%. Regulament cadru ANRSC art.177 alin 1, reglementare care prevede un Studiu de specialitate în această problem, care nu exista, însă aprobarea tarifului este data nelegal, abuziv împotriva a cetățenilor !
  Deși trebuia sa primesc un raspuns cf lege 544/2001 m-au tot amânat.
  Aceăsta este o sursa de „furat” banii de la populatie.!
  Poate cineva va rezolva ilegalitatea !

  Reply
 6. Vrei sa bagi primaria in insolventa domnule ciocoi Fliundra?

  Reply
 7. Bine zis..ieri striga jos ciocoii.si acum ii pupa n fund

  Reply
 8. Si a vandut fiica..si a inselat nevasta ..secretara’i amanta…..primar model :))))

  Reply
 9. Un adevarat gospodar..sa vedeti ce casa are amanta lui din codlea…acolo sunt banii nostrii

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.