blog-logo

Ziua Îndrăgostiților, sărbătorită la Castelul Bran

Ziua Îndrăgostiților, sărbătorită la Castelul Bran

castelul BranFiorii iubirii se vor împleti cu cei ai emoției pășind în casa Contelui Dracula pe 14 februarie 2016. Valentine’s Day se sărbătorește la Castelul Bran cu turtă dulce, ciocolată caldă, fructe, ceai și muzică ambientală care încălzesc inimile.

Nu trebuie decât să veniți, în doi, să vizitați cel mai cunoscut obiectiv turistic al României. Veți rămâne cu o frumoasă și dulce amintire despre o zi de iarnă, în care plantele și florile, conform unor tradiții, încep să crească, iar păsările își aleg partenerul de viață.

Dacă nu puteți ajunge la Castelul Bran în 14 februarie 2016, vă invităm să participați la concursul organizat la Radio Brașov, în perioada 8-12 februarie 2016. Câștigătorii vor primi cadouri surpriză din partea Contelui Dracula, iar la finalul concursului, prin tragere la sorți, un norocos va câștiga o masă romantică, în doi, la Bistro de l’Arte din Brașov. Un bun prilej de a petrece Ziua Îndrăgostiților într-o atmosferă selectă, în compania unui pahar cu vin ales și a unor bucate savuroase.

Alte articole:   Florin Cîțu dă asigurări că taxele nu vor crește în anul următor

Accesul la Castelul Bran pe 14 februarie 2016 se va face în intervalul orar 9.00 – 16.00, preţul biletului fiind 35 lei pentru adulţi, 20 lei pentru studenţi, 25 lei pentru seniori şi 7 lei pentru copii.

Mai multe detalii pe www.bran-castle.com, www.facebook.com/BranCastleOfficial  sau la telefon 0268.237.700.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.