Alegeri locale 2016 Brașov: „Țintarul” electoral începe să prindă contur și la Ghimbav

Alegeri locale 2016 Brașov: „Țintarul” electoral începe să prindă contur și la Ghimbav

primaria-ghimbavPentru orașul Ghimbav, unul dintre cele mai bogate din Brașov lu care este o miză pentru dezvoltarea economică a întregii regiuni, nu doar locală, dacă se va construi Aeroprotul, și-au anunțat deja candidaturile trei persoane.

Unul dintre ei este actualul edil în funcție, Dorel Toma, susținut de PSD. Potrivit Curții de Conturi este specialist la tocat banii publici, plătind facturi umflate nejustificat, de s-au luat oamenii cu mâinile de cap.

CITEȘTE AICI: „Minunile“ lui Dorel de la Ghimbav și „Minunile“ lui Dorel de la Ghimbav (2)

Un al doilea candidat este consilierul județean Ionel Fliundra, din partea PNL, om de afaceri. El a mai fost anii trecuți și consilier local la Ghimbav. Este căsătorit, are o fată care s-a măritat anul trecut.

Alte articole:   1145 cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore. 60 de cazuri depistate la Brașov

Din partea Mișcării Populare este propus Nicolae Nistor, 58 de ani, tehnician de profesie. Este familist convins, are cinci copii, nu a mai făcut niciodată politică. Spune că el vrea să candideze pentru că că ştie foarte bine care sunt problemele urgente ale locuitorilor şi că, după atâţia ani, ghimbăşenii au nevoie de schimbare, necesară şi în plan local, mai ales că au fost prezentate foarte multe nereguli şi nu s-a luat nicio măsură.

CITEŞTE ŞI:

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Ba jegosi ordinari de reporteri, fetitele lu Fliundra ce sunteti!!! Ce daca sa casatorit ma fiisa?? Ca ii faci un copil lu tibrea si dupaia te ia ala de mila , asta e mandrie ma idiotilor???? Ba prostilor, inaptu asta om de afaceri cum il faceti voi are datorii la finanate o gramada, a bagat toate firmele in faliment, si.a rascumparat casa de pe firma printr.un blat cu executorul.. si toate astea o sa fie facute publice cat de curand PRIN DOVEZI SI ACTE, NU VORBE!!!!

    Reply
  2. Da..si merge pe banii nostrii cu amanta prin turcia.

    Reply
  3. Sa vedeti ce casa are amanta lui din codlea..acolo sunt banii nostrii

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate