blog-logo

Pizza Vitto, un deliciu preparat după o reţetă fiorentină

Pizza Vitto, un deliciu preparat după o reţetă fiorentină

pizza vittoCea mai mare pizzerie situată în Centrul Istoric al Braşovului vă aşteaptă să savuraţi o pizza delicioasă, preparată după o reţetă veche din Florența, admirând panorama Pieţei Sfatului.

Această delicatesă, căreia i-am spus Pizza Vitto, este pregătită de maestrul pizzar Marius Tănase, care a lucrat cinci ani în Italia, la Florenţa.

„Pentru realizarea acestei rețete de pizza folosim ingredinte premium, precum prosciuto importat din Italia, brânză mozzarella de 55% grăsime, emmentaler, gorgonzola și parmezan maturat cel puțin opt luni. De asemenea, aceste patru brânzeturi sunt acompaniate de roșii cherry și rucola. Toate ingredintele sunt curățate și tranșate pe loc, pentru a-și păstra prospețimea și aromele și sunt montate pe blat înainte de a fi băgate la cuptorul pe vatră. Și blatul are o textură specială, pentru că este întins manual”, ne spune meșterul pizzar.

Nu în ultimul rând, trebuie să spunem că și sosul este o parte importantă poentru pizza. Dacă sunt locuri unde vi se oferă ketchup, noi nu vă jignim: sosul nostru este preparat din pulpă de roșii, ulei de măsline extravirgin și condimente speciale pentru pizza, aduse din Italia. (P.S. – sosul vă este oferit din partea casei)

Doar așa avem siguranța că veți petrece clipe minunate alături de cei dragi în restaurantul nostru din inima cetății Brașovului, unde aromele unui preparat desăvârșit sunt însoțite de imaginile vechiului burg.

Alte articole:   Calea ferată Predeal – Brașov. Contractul pentru studiul de fezabilitate, prelungit cu 10 luni 

Vă așteptăm la Pizza Vitto, în Piaţa Sfatului nr. 8, la etaj. Rezervări la tel. 0368.455.358.

Distribuie dacă îți place!
  1. Cum e candidat la Primarie, cum face cea mai buna pizza? :))

    Reply
  2. Livrari la domiciliu?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.