blog-logo

Vechiul PNL a stabilit și pe cine susține la șefia Consiliului Județean Brașov

Vechiul PNL a stabilit și pe cine susține la șefia Consiliului Județean Brașov

adrian vesteaMembrii vechiului Birou Permanent Teritorial al PNL Brașov s-au întrunit astăzi și au desemnat persoana care va fi susținută pentru postul de președinte al Consiliului Județean Brașov.

După numărătoarea voturilor, a fost desemnat primarul Râșnovului, Adrian Veștea, cu scorul de 37 de voturi la 17. Trei voturi au fost anulate. Contracandidat a fost Claudiu Coman, actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov.

Mâine se va tranșa chestiunea, când va avea loc ședinta Consiliului Județean Executiv al noului PNL (PDL + PNL) și când se va vota cine să fie susținut pentru șefia administrației județene.

Conform unor negocieri interne, s-a stabilit ca pentru postul de primar să candideze un fost membru PDL – respectiv Adrian Oprică, președintel organizației municipale, iar la funcția de președinte al Consiliului Județean să fie susținut un membru din vechiul PNL (menținând culoarea politică a posturilor deținute de George Scripcaru și Aristotel Căncescu).

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Vot negativ pentru construirea CMID în Consiliul Local Prejmer
 1. O alegere aiurea, buna, eventual doar pentru braneni si clica lor de smecheri hoti ,care au obisnuit Brasovul prin hotii si ticalosii.
  In situatia data, cu asa candidat pnl, nou sau vechi, voi vota contra constiintei, mai degraba psd, decat un mare castigator de asa zise „proiecte”.Rusine, clica de mafioti!

  Reply
 2. CITAT: „Conform unor negocieri interne, s-a stabilit ca pentru postul de primar să candideze un fost membru PDL – respectiv Adrian Oprică, președintel organizației municipale, iar la funcția de președinte al Consiliului Județean să fie susținut un membru din vechiul PNL (menținând culoarea politică a posturilor deținute de George Scripcaru și Aristotel Căncescu).”

  Adica trubadurii Schimbarii voiesc schimbarea, dar sa raman totul la fel la Brasov. E si normal, doar nu sunt prosti sa lase osul dintre falci, mai ales acum ca „sunt una”, ca doi brazi dintr-o tulpina… Din ce in ce mai aproape de „unitatea de nezdruncinat a PCR” din care se trag, cu voia bratului sau inarmat.

  Reply
 3. Ghita are perfecta dreptate, in spatele lui Vestea se afla clica lui Cancescu, adica FSN sau neoPCR, impreuna cu clica de securisti.
  Si ,mare pnl,ist, ce o mai juca de bine pe populara la cetate primariu ce se vrea sef la cj pe madam Udrea prin 2010, de, banii si interesele nu au miros.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.