blog-logo

Poliţia locală s-a pus pe strâns bani de la şoferii care încalcă legea

Poliţia locală s-a pus pe strâns bani de la şoferii care încalcă legea

politia locala camioane brasovAproape 50.300 de lei. Este cuantumul celor 444 de sancțiuni aplicate de către rutieriștii de la Poliția Locală Brașov, de la începutul acestui an. Cele mai multe amenzi (314) i-au vizat pe șoferii care nu au respectat prevederile legale referitoare la transporturile de mare tonaj în Brașov, dar și conducătorii auto care nu au ținut cont de normativele legislative în vigoare privind staționările și opririle în locurile nepermise. Valoarea acestora sancțiuni este de aproximativ 40.900 de lei!

Acțiunile s-au desfășurat pe raza municipiului și au vizat atât zonele unde se execută construcții și unde sunt șantiere în lucru, cât și arterele destinate traficului auto si pietonal, unde au fost constatate deficiențe cu privire la aspectele enumerate (Centrul istoric, zona rezidențială Tractorul, str. 13 Decembrie, B-dul Al. Vlahuță, Saturn, Calea București – cu străzile adiacente, precum și Drumul Poienii).

Alte articole:   Ziua internațională a medicului de familie este marcată astăzi

La acest capitol, au fost aplicate 314 sancțiuni contravenționale, astfel: 274 cu câte două puncte penalizare pentru opriri neregulamentare, 23 cu câte două puncte penalizare pentru staționări neregulamentare, precum și 17 pentru lipsa LT-urilor la transportul de tonaj.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.