blog-logo

FOTO – GREȚOS: La Gara din Făgăraș mâncarea se gătește în WC !

FOTO – GREȚOS: La Gara din Făgăraș mâncarea se gătește în WC !

wc gara fagarasDescoperire incredibilă a comisarilor de la Protecția Consumatorilor, care au efectuat mai multe controale în municipiul Făgăraș.

La gara CFR Făgăraș, oamenii legii au descins în urma unei sesizări a primarului Sorin Mănduc. Însă, odată ajunși la gară, comisarii au ajuns să se îngrozească. WC-ul public a fost transformat de către femeia care este administrator într-o bucătărie ad-hoc.

Luată la întrebări, femeia a dat din colț în colț, a reușit să îngaime câteva cuvinte, că au tăiat două găini să-și facă de mâncare pentru angajații Gării!!!

„Am dispus distrugerea alimentelor și am solicitat șefului locației să prezinte actele. Cel mai probabil, după ce vom primi actele, pentru că și șeful Gării este evident că știa ce se întâmplă acolo, putem dispune chiar închiderea acesteia. Este incredibil ce se întâmplă acolo. Merge omul la WC și dă peste ligheane cu carne lângă pișoare. Nu am cuvinte să descriu ce am văzut, ne-a declarat șeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului Braşov, Sorin Susanu.

Alte articole:   Pârvulescu, Antone și Covalciuc, convocați la „naționala” U19

CLICK pe poze pentru a se mări!

Probleme s-au găsit şi la aşa – zisul hotel din piaţa centrală, care ţine de administraţia pieţelor de la Primăria Făgăraş. Aici nu există autorizaţie de funcţionare, iar condiţiile de cazare sunt mizerabile, pornind de la curăţenie până la mobilier. Paturile sunt rupte, saltelele mâncate de molii și igrasie. Amenda în acest caz poate ajunge până la 50 de mii de lei.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] Descoperire incredibilă a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor din Braşov, care au efectuat mai multe controale în municipiul Făgăraş, scrie newsbv.ro. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.