blog-logo

Roxana Mînzatu, demisă de Cioloș să-și pună în funcție un apropiat

Roxana Mînzatu, demisă de Cioloș să-și pună în funcție un apropiat

roxana manzatuRoxana Mînzatu a fost înlocuită la șefia Agenției Naționale pentru Achiziții Publice (ANAP), instituție pe care o conducea de 4 luni, cu Bogdan Pușcaș, fost director în Ministerul Educației și proaspăt consilier al premierului Dacian Cioloș.

Decizia de înlocuire semnată de Cioloș arată că Mînzatu s-ar fi retras singură de la ANAP, dar aceasta a declarat pentru Profit.ro că, de fapt, a fost demisă, motiv pentru care a cerut corectarea documentului. Pe de altă parte, se zvonește că Roxana Mînzatu ar putea veni în structura de conducere a Prefecturii Braşov, unde postul de subprefect este liber de mai bine de patru luni.

„Începând cu 26 ianuarie, doamna Roxana Mînzatu se eliberează, la cerere, din funcție”, scrie în decizia redactată la nivelul Secretariatului General al Guvernului, semnată de premierul Dacian Cioloș și publicată, marți seara, în Monitorul Oficial. Sintagma „la cerere” înseamnă că persoana în cauză a demisionat.

Alte articole:   Imagini spectaculoase de la deszăpezirea Transfăgărășanului

Fostul, de acum, președinte al ANAP a declarat însă pentru Profit.ro că nu a demisionat de la conducerea instituției, ci a fost înlocuit, motiv pentru care a cerut ca documentul din Monitor să fie modificat corespunzător.

„Am cerut o erată, este o «neînțelegere de exprimare». A fost o discuție prealabilă pe această temă (a înlocuirii din funcție – n.r.), dar nu am demisionat”, a spus Mînzatu.

Ea a fost instalată la conducerea ANAP în septembrie anul trecut de către fostul prim-ministru Victor Ponta, după ce instituția a fost reorganizată și trecută sub un control mai atent al Ministerului Finanțelor.

„A fost efectuată o analiză…este un guvern nou, este o decizie îndreptățită”, a adăugat Mînzatu, în ideea că membrii unui guvern nou își pot instala proprii oameni.

Alte articole:   Ziua internațională a medicului de familie este marcată astăzi

Noul președinte al ANAP, Bogdan Pușcaș, a fost director în Ministerul Educației, iar recent, în decembrie, a fost instalat în postul de consilier al premierului Dacian Cioloș pe probleme de achiziții publice.

Distribuie dacă îți place!
 1. Guvernul tehnocrat care si-a luat tara inapoi, si pe noi, si pe noi, dar si noi pe ei!!!!!!

  Reply
 2. Sebi, nicio subprefectura 🙂 odihna pt oase si apoi inapoi la Prima dragoste – sa Mai scriem Sau implementam proiecte europene.

  Reply
 3. Deciziile politice se concretizează de regulă prin invenții.
  Sunt atestat profesional pt.:
  -audit energie
  -expert tehnic judiciar
  -diriginte de șantier
  -responsabil tehnic cu execuția
  -dețin aparatura de specialitate în infraroșu pt depistarea defectelor în termoizolații.
  Astfel,
  DACĂ SE DOREȘTE ,pot verifica și confirma gratuit numai acele lucrări realizate din bani publici ..
  Ofer GRATUIT prestarea activităților profesionale in care detin atestari calificare si experienta comunității Brașovene.
  Primaria, CJBRASOV dacă doresc o verificare profesionala gratuita a unor investitii -asigurandu-mi doar transportul in judet, – ma pot contacta.
  Zota 0722523294

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.