blog-logo

Două medalii pentru atletismul braşovean, la Cupa Bistriţa

Două medalii pentru atletismul braşovean, la Cupa Bistriţa
atletism brasovLa Bacau s-a desfasurat, zilele trecute, „Cupa Bistritei”, concurs national de atletism indoor la categoria Seniori, Tineret si Juniori 1.
Brasovul s-a intors cu doua medalii: una de argint, la proba de 1500 de metri (4:04:22) şi una de bronz la proba de 800 de metri (1:58:41) prin atletul Nicolae Marian Coman, sportiv care are dubla legitimatie cu LPS Brasov (Liceul cu Program Sportiv) si CSU Brasov (Club Sportiv Universitar) fiind antrenat de Gabriel Boga.
„Este o revenire exceptionala a sportivului, avand in vedere ca in vara a fost operat la ambele picioare, insa acest lucru nu l-a impiedicat sa aduca Brasovul pe podium la doua probe diferite la acest concurs cu o traditie de peste 30 de ani”, ne-a declarat Gabriel Boga.
marian comanSportivul acum se pregateste intens pentru urmatoarele etape nationale, care se vor desfasura la Bucuresti si pentru marea finala, care va avea loc in 20 februarie.
a acest prim eveniment din acest an desfasurat la Sala de Atletism din Bacau au participat 430 de sportivi, castigatorii primind tricouri, diplome si medalii. A fost un concurs reusit pentru multi sportivi, fiind inregistrate numeroase recorduri personale.
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate