R.A.T. Brașov angajează șoferi de autobuz și troleibuz

R.A.T. Brașov angajează șoferi de autobuz și troleibuz

Regia Autonomă de Transport (R.A.T.) Brașov intenționează să angajeze, pe perioadă nedeterminată, șoferi de autobuz și troleibuz, posturile urmând a acoperi ușorul deficit de personal înregistrat, dar și pentru a se crea o bază solidă a viitoarelor acțiuni de dezvoltare ale companiei de transport local.

Potrivit anunțurilor de angajare, candidații la postul de șofer pe mijloacele de transport în comun ale R.A.T. Brașov trebuie să aibă permis de conducere de categoria D și să aibă atestat de transport persoane. Cei care sunt interesați se pot adresa Serviciului Resurse Umane, la numărul de telefon 0268.334.678, la adresa de mail ratbv@ratbv.ro sau direct la sediul R.A.T. Brașov, de pe strada Hărmanului, nr. 49.

Directorul general al R.A.T. Brașov, ing. Cristian Radu a precizat că ”aceste angajări reprezintă pentru viitorii noștri colegi oportunitatea de a lucra pentru un operator de transport implicat în proiecte de dezvoltare și de extindere. Regia Autonomă de Transport Brașov este unicul operator de transport autorizat de Primăria Municipiului Brașov să efectueze serviciul de transport local de călători. Nu în ultimul rând, trebuie menționat faptul că angajarea în cadrul R.A.T. Brașov permite desfășurarea activității într-un mediu sigur și stabil, beneficiind de susținere și îndrumare pentru dezvoltarea profesională continuă”.

Procedura de angajare constă într-un interviu în care se completează un formular de către candidat, iar apoi are loc un interviu. Ulterior, candidatul va fi testat din punct de vedere al aptitudinilor, urmând ca procedura să se încheie cu examenul de Medicina Muncii și testarea psihologică.

Alte articole:   Încă două pârtii de schi din Poiana Brașov vor avea nocturnă proprie

În faza imediat următoare angajării, conducătorii auto încep practica pe mijloacele de transport, perioadă care poate dura până la două săptămâni, în funcție de abilitățile fiecăruia. În acest timp șoferul nou angajat, sub îndrumarea unui conducător auto cu experiență, se va familiariza cu traseele Regiei Autonome de Transport Brașov, cu timpii de trecere prin stații, cu normele de etică și de comportament, cu ținuta și cu toate drepturile și obligațiile pe care le va avea.

Loading...
  1. pe 1200 salariu nu se angajeaza nimeni

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap