blog-logo

Au fost prinşi spărgătorii seifului din Carrefour Magnolia

Au fost prinşi spărgătorii seifului din Carrefour Magnolia
foto : arhiva

foto : arhiva

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au început urmărirea penală faţă de Florin Iancu şi Nistor Cristian Iosif, care sunt acuzați  de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat.

„Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment a reieşit faptul că în data de 08.11.2015, în jurul orelor 10.00, inculpaţii Iancu Florin şi Iosif Nistor Cristian s-au deplasat la magazinul Carrefour din incinta complexului comercial Magnolia. În continuare, inculpatul Iancu Florin a urcat la etaj, unde se afla biroul casierului şef, pătrunzând în această încăpere prin forţarea uşii, iar apoi, prin folosirea de chei potrivite a deschis seiful, de unde a sustras suma de 38.235 lei şi mai multe bonuri valorice. În această perioadă, inculpatul Iosif Nistor Cristian se afla la parter, asigurându-se că nu urcă nimeni în biroul casierului”, a explicat cum au operat cei doi indivizi procurorul Alina Comăniţă din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Alte articole:   Locuitorii din Bran au la dispoziție o aplicaţie prin care pot interacţiona cu Primăria

Cu ocazia percheziţiilor efectuate acasă la cei doi inculpaţi au fost găsite, pe lângă alte bunuri, sumele de 3110 euro şi 3750 lei. Bărbaţii au fost prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov, care a decis emiterea mandatului de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, începând din data de 26 ianuarie 2016.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate