blog-logo

Alexandra Ușurelu, în concert la Brașov

Alexandra Ușurelu, în concert la Brașov

alexandra usureluAlexandra Ușurelu, una dintre cele mai bine vândute artiste independente din România, își invită publicul joi, 28 ianuarie, ora 19:00, la Cărturești Brașov (Piața Sfatului).

Pentru că Alexandra nu-i numește pe cei care vin la concertele sale ”fani”, ci ”prieteni”, îi invită pe parcursul lunilor ianuarie și februarie, la o întâlnire ca-ntre prieteni: turneul ”Povestești și Călătorești la Cărturești” cu Alexandra Ușurelu, ce se va desfășura în toate orașele din țară unde există frumoasele librării Cărturești.

Împreună cu producătorul și compozitorul Bobby Stoica, artista va susține un concert acustic de 30 minute în formulă de voce și pian, în timpul căruia cei doi vor prezenta poveștile din spatele albumului «La capătul lumii» și vor răspunde întrebărilor publicului și a jurnaliștilor. Momentul artistic se va încheia cu o sesiune de autografe, intrarea fiind liberă.

Alte articole:   Două străzi din Cristian rămân fără gaze naturale

“O artistă aparte în peisajul muzical românesc, Alexandra Uşurelu te poartă cu melodiile ei până la capătul lumii. Nu crede în trenduri şi reţete, nu caută succesul facil, ci îşi cultivă cu bucurie sensibilitatea şi imprimă dragostea pentru muzică în tot ceea ce face”, mărturiseşte Adina Rosetti, jurnalist la Dilema Veche, despre Alexandra Ușurelu.

Alexandra Ușurelu este una dintre cele mai bine vândute artiste independente din România, albumul său de debut “La capătul lumii” primind mai multe nominalizări în cadrul premiilor Radio România și câstigând premiul pentru “Cel mai bun album al anului 2015“ la “Mamaia Music Awards”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.