Se pune lacăt pe Facultatea de Drept? Încă un profesor universitar săltat de polițiști

Se pune lacăt pe Facultatea de Drept? Încă un profesor universitar săltat de polițiști

facultatea de dreptDupă avocatul Ioan Adam, încă un profesor de la Facultatea de Drept din cadrul Universității Transilvania are probleme cu legea.

Este vorba despre preşedintele Uniunii Camerelor de Comerţ Bilaterale din România, avocatul Nasty Marian Vlădoiu, care are titlul de profesor universitar doctor, specialist în drept penal și îndrumător de proiecte pentru studenți.

Acesta este suspectat de evaziune fiscală, anchetatorii făcând percheziţii vineri dimineaţă la domiciliul acestuia, scrie Mediafax.

NASTY-MARIAN-VLADOIUPoliţiştii au făcut vineri dimineaţă trei percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la o persoană bănuită de evaziune fiscală, a transmis Poliţia Capitalei într-un comunicat de presă.

Surse judiciare au declarat că persoana vizată de anchetatori este avocatul Nasty Vlădoiu Marian, preşedintele Camerei de Comerţ România-Ucraina şi al Uniunii Camerelor de Comerţ Bilaterale.

Acesta este suspectat că, în perioada 2011-2014, a omis în actele contabile să declare sumele reale pe care le câştiga, declarând venituri mult mai mici.

Anchetatorii estimează că prejudiciul adus bugetului de stat este de 144.000 de lei.

Ancheta este coordonată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   BAC 2020. Cum se echivalează probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale
Loading...
loading...
 1. Nu cred că o să fie o prea mare pierdere dacă se închide facultatea de drept. Oricum este o facultate supra-evaluată

  Reply
 2. Supraevaluata de catre cine? Mergeti la taranii de la Cluj daca nu va convine!

  Reply
 3. Ar fi o pierdere…. Unde vor mai presta unii polițiștii, unii magistrații, unii notarii, unii procurorii și alții ?

  Reply
 4. Curata tziganie la univ Transilvania!! Rusine! Sa vedeti ce e si la stiinte economice ori la medicina. Un dezastru. Daca esti student si te duci sa vezi un curs la univ Bucuresti nu iti mai vine sa dai un leu pe taxa la Transilvania BV.

  Reply
 5. sa vezi cum vorbesc secretarele de la decanat la drept! esti jignit pe banii tai! Ele gresesc si ele sar cu curul in sus! Nu au timp mereu! Dar de discutii personale la telefon au timp, desi e coada la secretariat!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.