Handbal, Cupa EHF: Avem handicap un gol pentru a ne califica în sferturi

Handbal, Cupa EHF: Avem handicap un gol pentru a ne califica în sferturi

handbal corona Antrenorul secund al echipei Corona, Dumitru Berbece, a declarat înaintea manșei retur cu HCM Roman că speră ca echipa să treacă repede peste egalul cu Clujul de pe teren propriu și să se mobilizeze maxim pentru partida de duminică.

„Este un meci de calificare pe care trebuie să îl tratăm foarte serios. Normal, toată lumea își dorește victoria care să asigure calificarea, dar vreau se să știe că și noi ne dorim foarte tare acest lucru și cu siguranță vom lupta din primul până în ultimul minut de joc pentru asta. Sper să avem puterea de a să ridicăm capul din punct și să ne mobilizăm așa cum trebuie, pentru că este o situație delicată având în vedere că venim după un egal cu Clujul pe teren propriu, care ne-a cam dat peste toți peste cap. Pe de altă parte, însă, și HCM Roman vine după o înfrângere la Vâlcea, deci suntem cam în aceeași situație din punct de vedere al moralului”, spune Dumitru Berbece.

Antrenorul Coronei se așteaptă ca partida să fie „cu scântei” având în vedere că ambele echipe vor foarte tare calificarea în “sferturi”: „Ne așteptăm la un meci cu scântei, dar cu luciditate și disciplină eu cred că putem să fim noi cei care se bucură la finalul partidei. Nu va fi ușor, dar nici nu așteptăm să fie așa, dar jucăm acasă iar acesta poate fi considerat un avantaj”.

Alte articole:   Datele de contact ale celor 11 centre de permanență din judeţul Braşov

La rândul lui, președintele clubului Corona, Emilian Cernica, a declarat că speră ca antrenorii să găsească soluțiile tehnice pentru ca echipa să obțină calificarea în turul următor. “Venim după un egal cu Clujul, care pe mine sincer, mă doare mai tare decât înfrângerea de la Roman. Nu avem însă ce face, trebuie să trecem repede peste acest lucru iar în meciul de duminică să facem un joc bun și să obținem calificarea. Sper ca de aceasră dată antrenorii să găsească soluții tehnice mai bune și să nu avem probleme. Din punctul meu de vedere, HCM Roman este o echipă de bătut, în fața căreia putem să obținem calificarea în sferturile de finală ale Cupei EHF. Așteptăm mai mult de la poartă, pentru că acolo au fost fluctuații foarte mari în acest sezon, și nu în ultimul rând, sperăm ca brașovenii să fie alături de noi la acest joc, pentru că avem mare nevoie de ei. Într-un astfel de meci, aportul sălii poate fi hotărâtor”, a spus oficialul Coronei.

Manșa retur a optimilor de finală ale Cupei EHF se va disputa duminică, 17 ianuarie de la ora 15.00 în Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibasi”. De la Corona vor lipsi Mihaela Briscan, care a suferit o fractură la mâna dreaptă, în manșa tur, precum și Georgiana Ciuciulete, aflată în recuoperare după operația suferită la genunchi. În tur scorul a fost 22-21 (9-10)  în favoarea echipoei HCM Roman.

Alte articole:   Un bărbat din Săcele și-a bătut concubina
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.