blog-logo

Spaniolii caută 800 de căpșunari în România

Spaniolii caută 800 de căpșunari în România

ajofm brasovAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă informează bra;ovenii despre posibilitatea înregistrării în baza de date a persoanelor care doresc să lucreze în agricultură.

Sunt disponibile 800 de locuri de muncă la cules de căpşuni, oferite de firma Surexport din Almonte, Spania.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimativă de angajare fiind  15 februarie 2016. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi, cu o pauză de o jumătate de oră şi 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile. Programul începe în primele ore ale dimineţii; ziua 7 de odihnă poate să nu coincidă cu duminica.

Salariul oferit este de 40 euro brut/zi conform Conventiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este pusa la dispoziție numai pentru femei contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Alte articole:   PROIECTUL ordinii de zi al ședinței ordinare a Consiliului Local al Municipiului Săcele din data de 28 octombrie 2021

Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente: cerere tip (se completează la sediul A.J.O.F.M  Brașov), copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni), CV model Europass (cu fotografie) în limba romana (tehnoredactat), cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni), adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”și un dosar plic.

Persoanele interesate pot obţine informaţii suplimentare la sediul AJOFM Braşov, strada Lungă nr.1A, telefonic la numerele: 0268.416879, 0268.411960, int.102 sau pe  e-mail la adresa  bv_eures@ajofm.anofm .ro.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.