Procuror brașovean, detașat la Ministerul Justiției

Procuror brașovean, detașat la Ministerul Justiției

gabriela scuteaÎn cadrul ședinței din data de 12 ianuarie 2016, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât detaşarea în cadrul Ministerului Justiţiei a procurorului la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov, Gabriela Scutea, pentru o perioadă de un an, începând cu data de 1 februarie 2016.

Gabriela Scutea si-a inceput activitatea ca procuror in anul 1995 la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov, iar din anul 2003 se observa in CV-ul sau o ascensiune rapida pana la functia de adjuncta a Codrutei Kovesi. Cele mai importante functii detinute au fost: prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov.

Din noiembrie 2006, Gabriela Scutea a ocupat prin delegare functia de adjunct al Procurorului General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si a avut in principal atributii privind coordonarea Sectiei judiciare, a Sectiei de urmarire penala si criminalistica si a Biroului Juridic. Procurorul Gabriela Scutea a fost numita apoi in functia pentru care era delegata la propunerea lui Macovei, pentru perioada 14 februarie 2007 – 14 februarie 2010.

Din data de 14 februarie 2010, Scutea a fost din nou delegata in functia de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. ULterior, ea a revenit ca procuror la Curtea de Apel Brașov.

Alte articole:   Creștere alarmantă a cazurilor de infecţii respiratorii și de gripă, în Brașov
Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.