Binele începe cu tine!

Binele începe cu tine!

Binele incepe cu tineCând dai, la început dai din ceea ce ai, apoi, de la un moment dat, dai din ceea ce ești.“

Cristina Chiriac, fondatoarea brandului Flori de Ie, Ambasadorul copiilor cu autism din Brașov!

„Binele începe cu tine” este o nouă campanie de strângere de fonduri pentru susținerea programelor terapeutice ale beneficiarilor Asociației „Rază de Speranță” Brașov, copii și tineri diagnosticați cu tulburări din spectrul autist.

Vă invităm și pe voi, dragi prieteni, să vă alăturați susținătorilor copiilor diagnosticați cu autism ce beneficiază de terapie de specialitate în cadrul Asociației “Rază de Speranță”. Împreună vrem să le dăruim o șansă în plus, zâmbete și prietenia noastră. Povestea lor poate fi povestea oricărui alt copil, dar stă și în puterea noastră să fie una cu final fericit!

Fii diferit, nu indiferent!

Asociația „Rază de Speranță” a inițiat acest proiect din dorința de a oferi celor care au nevoie de noi, copiilor speciali din viața  noastră,  un sprijin și șansa unei copilării fericite și frumoase! Suntem bucuroși și onorați să o avem alături de noi în prima etapă a acestui demers pe Cristina Chiriac, fondator al brandului Flori de Ie, în calitate de  Ambasador al cauzei copiilor cu autism.

 

Cristina ChiriacSunt mai presus de toate, mamă. Mai presus de orice pe lumea acesta îmi iubesc copiii. Sunt convinsă că acesta este un sentiment comun pentru majoritatea mamelor din lumea aceasta și mai cred că nu ar trebui să trecem nepăsători pe langă cei care au întradevăr nevoie de noi. Nu știu dacă vreodată v-ați imaginat cum ar fi fost viața voastră dacă copilul dvs. s-ar fi născut cu un handicap sau ar fi fost diferit de ceilalți copiii. Nu-i așa că numai exercițiul de imaginație este greoi, că nu puteți accepta un astfel de gând? Din păcate pentru sute de familii nu mai este un exercițiu de imaginație este realitatea cruntă. M-am alăturat acestei campanii din dorința de a arăta că mai există oameni cărora le pasă de ceilalți și cu cât vom găsi mai mulți oameni, cu atât vom putea schimba mai multe destine și vom putea oferi noi șanse la o viață normală copiilor diganosticati cu autism și famililor acestora. Îmi doresc un viitor pentru noi toți inclusiv pentru cei care astăzi trăiesc într-un Univers aparte, astfel încât și cei mici, cât și cei din jurul lor să simtă căldura și sentimentele pe care le împărtășesc unii cu ceilalți. Acest lucru este posibil doar cu ajutorul nostru!”, Cristina Chiriac.

Astfel, prima perioadă de donații se desfășoară în intervalul 10 ianuarie-10 februarie.  Brașovenii, dar nu numai, sunt invitați să accepte provocarea organizației Rază de Speranță  de a susține cu o donație un copil cu autism. Scopul proiectului „Binele începe cu tine” este de a ne ajuta să strângem împreună, în fiecare zi, timp de o lună,  suma minimă  de 25 de lei, necesară unei ședințe de terapie. 25 de lei pe zi. 500 de lei pe lună. Acesta este prețul binelui!

 Binele stă în puterea noastră!

Campania „Binele începe cu tine” se va derula în perioada ianuarie-decembrie 2016 și va consta în atragerea de fonduri pentru  asigurarea accesului la serviciile terapeutice de specialitate pentru 12 cazuri ale organizației noastre.

Prima poveste a campaniei „Binele începe cu tine” și susținută de prietena noastră, Cristina Chiriac, este cea a micuțului David Chiaburu. La vârsta de 4 ani, David este un băiețel vesel, cu o privire pătrunzătoare și dornic să își arate afecțiunea în fiecare clipă.  În prezent el face terapie de peste 2 ani, fiind diagnosticat cu autism sever. Progresele înregistrate de micuț  sunt evidente, deși  David este un copil non-verbal, el este integrat la grădinița de masă, unde merge alături de însoțitor. Situaţia familiei nu este însă una ușoară. Părinții lui David nu pot concepe întreruperea terapiei deoarece ar  însemna regresul copilului și pierderea abilităților dobândite cu multă trudă, în cadrul terapiei. Efortul financiar al părinților pentru susținerea terapiilor de specialitate este însă unul foarte mare, dar ei cred cu tărie în recuperarea fiului lor și sunt motivați de rezultatele obținute că merg pe drumul cel bun.

 Cum puteti ajuta?

Susținând cu o donație minimă în contul:

RO 23RNCB 0053 1303 4416 0003, Asociația Rază de Speranță

Echipa Asociației “Rază de Speranță”, formată din 21 de specialiști în psihologie, psihopedagogie, logopedieși kinetoterapie, oferă servicii pentru peste 60 de beneficiari, copii și tineri diagnosticați cu tulburări din spectrul autist.

Pentru mai multe detalii despre campanie

www.razadesperantabrasov.ro

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.