blog-logo

Constantin Niță: Alianța PSD – UNPR este bună, dar partidele trebuie să-şi măsoare forţele mai întâi la locale

Constantin Niță: Alianța PSD – UNPR este bună, dar partidele trebuie să-şi măsoare forţele mai întâi la locale

constantin nitaPe scena politică este tot mai discutată ideea unei aleinaţe a PSD cu UNPR. Subiectul va fi tranşat zilele următoare de către conducerea celor două partide.

Iată ce spune Constantin Niţă, deputat PSD, preşedinte PSD Braşov, fost ministru al Energiei, despre acest subiect: „Având în vedere că eu nu mai candidez, colegii mei ar trebui să se pronunțe. Eu nu am nimic împotriva unor alianțe, numai că nu s-a stabilit nimic în structura partidului. Noi agreem un protocol de colaborare, dar mai întâi fiecare partid trebuie să își măsoare puerile, urmând ca electoratul să aleagă sau nu reprezentanţii unui partid sau ai altuia. Putem să semnăm protocoale de neagresiune acum și de colaborare după momentul alegerilor locale. După ce ne măsurăm forţele în faţa electoratului putem discuta de majorități, putem discuta și despre alegerile la Parlament”.

Alte articole:   Mâine Conferinta OM vs Tehnologie cu numărul #3, organizată de Grupul Iubim Brașovul

 

 

 

Distribuie dacă îți place!
 1. Mutu si cu Surdu se inteleg pe gaura cheii cum sa imparta ei cascavalul dupa ce ne prostesc din nou. Pe bune? Cat de prosti ne credeti?

  Reply
 2. Sa vedem despre cine facem vorbire..cu subiect si predicat..cine este „lideru„ la fiecare din paidele care fura -scuzati sexpresia-la guvernare.
  Constantin Nita-zis Pateu…deţine împreună cu soţia terenuri în intravilan, extravilan şi agricole, dobândite în intervalul 1991-2007, prin cumpărare sau moştenire, în judeţele Iaşi, Braşov, Buzău şi Brăila.Astfel, Niţă deţine în judeţul Braşov, la Tohan-Zărneşti, patru terenuri în intravilan, de 1.925 mp, 2.900 mp, 280 mp respectiv 2.400 mp, toate cumpărate.Tot în Braşov, ministrul are alte două terenuri în intravilan, la Ghimbav (3.333 mp) şi Calea Poienii (725 mp).În Ciohorani, judeţul Iaşi, Niţă a dobândit prin moştenire un teren în intravilan, de 2.935 mp, şi unul în extravilan, de 2,89 hectare.Cele patru terenuri agricole, dobândite prin moştenire de Niţă Silvia şi Vasile Lucia, sunt situate în Buzău şi Brăila şi au suprafeţe cuprinse între 4.900 mp şi 23.300 mp.Nita-Pateu mai deţine, înpreună cu soţia, un apartament de 50 mp, cumpărat în 1997, şi o casă de 603 mp, construită perioada 1991-1998, ambele în Braşov. Valoarea impozabilă a apartamentului este de 43.500 lei, iar cea a casei de 441.600 lei.Niţă a deschis în 2008 un cont la ING Bank Braşov, cu un sold la zi în valoare de 55.000 euro.

  Senatorul Sebastian Grapă ,,trăieşte” doar din indemnizaţia de parlamentar

  Nici senatorul Sebastian Grapă n-a fost prea activ în Parlament. Conform site-ului Senatului României, acesta a avut 38 de iniţiative legislative, 7 declaraţii politice, 5 întrebări şi 12 interpelări. În plen a avut 139 luări de cuvînt. Aşa cum declară în declaraţiile de avere depuse în fiecare an la Parlament, adresa de domiciliu a senatorului este în Făgăraş, contrar afirmaţiilor lui verbale că s-ar fi mutat la Braşov. Averea lui Sebastian Grapă, conform declaraţiei de avere, nu este prea mare. La început de mandat, 18.12.2012 Grapă scria în declaraţia de avere că are un venit format din salariul său anual de 16.800 lei de la SC Ebola SRL unde aste acţionar cu 51%, salariul soţiei de 24.000 lei de la aceeaşi soc. Deţine tablouri în valoare de 20.000 euro, un autoturism marca Mecedes S 500 achiziţionat din 2006, terenuri în intravilanul de la Ghimbav, Lisa şi Sibiu. În declaraţia de avere completată la data de 14 iunie 2013 Grapă n-a modificat mare lucru doar a barat rubrica de venituri. Un an mai tîrziu, veniturile declarate de senator s-au cifrat la 58.908 lei constînd din indemnizaţia de parlamentar, iar soţia cu salariul de 24.000 lei plătit de Ebola SRL. În declaraţia de avere completată la 5 mai 2015, Grapă şi-a amintit de un cont deschis la ING încă din 2003 cu valoarea de 57.000 de lei, indemnizaţia de parlamentar de 60.294 lei. Senatorul este acţionar cu 51%, conform declaraţiei de avere, la firma Nova Elite, care i-a plătit soţiei lui 24.000 de lei. Şi cam atît. Făgărăşenii ştiu însă cu totul alte informaţii despre averea senatorului care contrazic fişa de avere declarată de acesta la Parlamentul României.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate