CS Rugby Săcele reia pregătirile!

CS Rugby Săcele reia pregătirile!

rugby saceleDupă un an competiţional 2015 în care s-au obținut o serie de rezultate excelente, din care amintim titlul de vicecampioni nationali la categorie U 14 si premiul primit la Gala Rugbyului Romanesc de cea mai buna echipa U 12 şi o vacanta binemeritata, Club Sportiv Rugby Sacele se reuneste pentru prima oara in 2016 pe data de 18 ianuarie in vederea inceperii pregatarilor de iarna a sportivilor de la U14 si U15.

„Se va incerca completarea loturilor si intarirea lor, astfel incat in returul campionatului 2015/2016 să-si pastreze cel putin pozitiile ocupate in clasament: Locul 2 – U14 și Locul 2 – U15 în Grupa Muntenia. Deasemenea  urmărim o clasare pe podium şi la turneele finale pe tara, care vor avea loc in vară. În prima parte a pregatirilor se va pune un accent foarte mare pe conditia fizica a jucatorilor, lucru ce trebuie neaparat imbunatatit”, ne-a declarat tehnicianul echipei, Viorel Adrian Dragoş.

Piticii de la U10 si U12 vor incepe antrenamentele in luna februarie ei urmand a intra in competitii un pic mai tarziu. Printre obiectivele propuse in anul 2016 se numara si cresterea numarului grupelor de copii, prin infiintarea din toamna a categoriei U 16 si inscrierea ei in Campionatul National de juniori. Conducerea clubului spera ca va fi susutinuta si in acest an de partenerii sai, inclusiv de autoritatile locale, astfel  incat in 2016 sa depaseasca  rezultatele obtinute in anii precedenti, iar numarul copiilor practicanti sportului cu balonul oval sa fie din ce in ce mai mare!

Alte articole:   Alexandru Rafila: România este unul din statele în care urmează să se facă studii clinice pentru vaccinuri
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate