blog-logo

Accident grav pe DN1 la ieșirea din Făgăraș

Accident grav pe DN1 la ieșirea din Făgăraș

accident fagaras 222.00 Potrivit polişiştilor, un bărbat de 37 ani, care  conducea un  autoturism pe drumul comunal D.C. 67, din direcția Râușor spre Făgăraș, a ajuns  la intersecția cu drumul național D.N.1, unde nu a respectat semnificația indicatorului Oprire (Stop) și autoturismul condus de el a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 24 ani, care circula pe D.N.1, din direcția Făgăraș spre Brașov.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorilor auto implicați în accident, precum și cu decesul unui bărbat de 45 ani, aflat în autoturismul care circula pe drumul comunal.

accident fagarasCercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Făgăraș, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraș, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

Alte articole:   Kids Tâmpa - CSO Plopeni, sâmbătă, pe ICIM

20.00 Un accident grav a avut loc în această seară pe DN1, la ieșire din Făgăraș înspre comuna Mândra. Potrivit ISU Brașov, sunt trei victime, dintre care una este în stop cardio-respirator.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, în accident au fost implicate două autoturisme. Din păcate, o persoană a decedat, după ce nu a răspuns manevrelor de resuscitare. O altă victimă este în stare instabilă, iar cea de a treia victimă are o fractură.

Foto: Bogdan Răzvan Ripa

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.