blog-logo

Magistraţi ameninţaţi de un individ trimis în judecată dat dispărut

Magistraţi ameninţaţi de un individ trimis în judecată dat dispărut
foto : arhiva

foto : arhiva

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov au dispus trimiterea în judecată, în lipsă, a lui Alexandru Tuţă, pentru ultraj judiciar.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că, în perioada 24.07.2013 – 18.07.2015, inculpatul Alexandru Tuță a transmis, prin intermediul poştei electronice, numeroase mesaje de ameninţare explicită cu acte de violenţă şi injurii, însoţite de imaginea unor obiecte contondente şi tăietoare, la adresa magistraţilor care au soluţionat dosare  în care inculpatul avea calitatea de parte, creând o stare de îngrijorare şi temere, de natură să afecteze activitatea de înfăptuire  a justiţiei”, a precizat procurorul Ramona Muscalu, purtătorul de cuvânt al Parchetului.

Alte articole:   20 de străini care stăteau ilegal în România, depistați de polițiștii brașoveni de la Imigrări, anul trecut!

În data de 11 august 2015, pe numele lui Tuţă a fost emis, de către Judecătoria Braşov, un mandat de arestare preventivă, însă acesta nu a fost pus în executare până în prezent întrucât inculpatul se sustrage.

Dosarul a fost înaintat în vederea efectuării cercetării judecătoreşti Judecătoriei Sf. Gheorghe.

Distribuie dacă îți place!
  1. De unde stie jurnalistul ca „inculpatul se sustrage” ? Instanta apreciaza iar la data la care s-a scris articolul, 11.01.2016 , judecata nici nu incepuse. Uite cum se baga presa si incalca prezumtia de nevinovatie.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate