Scandalagiul care a bătut un polițist în Poiana Brașov rămâne în arest

Scandalagiul care a bătut un polițist în Poiana Brașov rămâne în arest

catuseMagistrații Tribunalului Brașov au decis menținerea măsurii de arest preventiv decisă de Judecătorie, contestată de scandalagiul băut care a bătut la începutul anului un polițiști în Poiana Brașov.

Conform materialului probatoriu prezentat de procurori, Petru Strungariu era cazat în noaptea de 4/5.01.2016 la o unitate turistică din staţiunea Poiana Braşov, împreună cu mai mulţi prieteni. După ce au băut zdravăn, individul s-a pus pe scandal şi i-a deranjat pe ceilalţi turişti, care s-au plâns administratorului, carenu a reuşit să-l potolească, ba dimpotrivă, a fost ameninţat că va fi bătut. În aceste împrejurări, administratorul unităţii de cazare a solicitat ajutorul poliţiştilor.

„După sosirea organelor de poliţie, inculpatul s-a manifestat agresiv, aducându-le injurii acestora şi adresând expresii triviale cu tentă sexuală la adresa unui membru al echipajului de poliţie. La un moment dat, inculpatul a aruncat cu o vază către persoana vătămată M.A., agent de poliţie în cadrul Poliţiei staţiunii Poiana Braşov, iar ulterior a aruncat cu un pahar, lovind-o pe aceasta în zona capului după care, a lovit-o cu picioarele în zona abdomenului şi picioarelor, cauzându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 3-4 zile îngrijiri medicale”, a precizat procurorul Alina Comăniţă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Alte articole:   O fetiță de un an și șapte luni a fost resuscitată de un jandarm aflat în timpul liber!
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate