blog-logo

Agresorul studentei din Gara Brașov nu scapă de arest

Agresorul studentei din Gara Brașov nu scapă de arest

bataieMagistraţii de la Curtea de Apel Braşov nu s-au lăsat convinşi pentru ca un individ care a bătut cu cruzime, în Gara CFR Braşov, o studentă care sărise să ia apărarea unui băiat agresat.

„Din probatoriul administrat în cauză până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în noaptea de 27 septembrie 2015, în jurul orelor 23.15, în faţa gării CFR Braşov, inculpatul a aplicat persoanei vătămate S.D.A. (23 ani) mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele în zona capului, determinând producerea unor leziuni grave în zona craniană, ce necesită pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, acestea punând în pericol viaţa acesteia”, ne-a declarat Mihaela Alina Popescu, prim procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Alte articole:   VIDEO Ei sunt studenții geniali de la Universitatea Transilvania care au primit finanțare de aproape un milion de euro pentru proiectele lor!

Victima este o studenta de 22 de ani, care a ajuns la spital în stare gravă. Fata se afla în Gara Brasov și a intervenit să îl apere pe un băiat asupra căruia se năpustiseră, fără motiv, alți doi tineri. Iritat, unul dintre ei a bătut-o pe studentă cu cruzime până a lăsat-o inconștientă la pământ.

Un trecător a vazut scena si a chemat imediat politistii care au sectia chiar in gara. Asa se face ca individul a fost încătuşat pe loc. Deşi are doar 19 ani, tânărul a mai fost condamnat pentru tâlhărie. Acum este acuzat de tentativă de omor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate