AFIR așteptă propuneri de îmbunătăţire a procedurilor de lucru

AFIR așteptă propuneri de îmbunătăţire a procedurilor de lucru

nicoleta butaAgentia pentru Finantarea Investițiilor Rurale lanseaza in perioada 12-14 ianuarie 2016, o initiativa de adaptare si simplificare a cadrului normativ de accesare a fondurilor europene prin PNDR 2014-2020 si de implementare a proiectelor.

In acest sens, la nivelul fiecarui judet se vor organiza sesiuni de dezbateri publice cu parteneri sociali relevanti: societati de consultanta, reprezentanti ai asociatiilor de profil, primariilor, Grupurilor de Actiune Locala, liderilor de opinie marcanti, ai beneficiarilor de succes etc.

Intalnirile de lucru pentru subgrupurile tematice: Infrastructura, Agricultura, Industrie Alimentara, Silvicultura, Pomicultura, Mediu, LEADER si Dezvoltare Economica vor avea loc la Brasov in data de 14 ianuarie 2016,incepand cu ora 10, la sediul OJFIR, str. Calea Bucuresti nr 10D, pe baza Ghidurilor si Fiselor masurilor si submasurilor PNDR 2014-2020.

„Dezbaterile urmaresc sa identifice cele mai bune solutii de la nivelul partenerilor sociali ai AFIR,pentru fiecare masura de finantare in parte, astfel incat calitatea procesului de evaluare a proiectelor si implementarea acestora sa satisfaca nevoile si cerintele potentialilor beneficiari si de asemenea sa contribuie la atingerea unui grad de absorbtie maxim posibil al fondurilor europene din PNDR 2014-2020,in cele mai bune conditii. Propunerile care vor veni in urma acestor dezbateri vor fi centralizate de AFIR, iar cele mai bune  se vor regasi in viitoarele Ghiduri si Proceduri de lucru pentru finantarea si implementarea masurilor de investitii sau sprijin din PNDR 2014-2020”, a precizat Nicoleta Buta (foto), directorul executiv al Oficiului Județean pentru Finantarea Investițiilor Rurale.

Alte articole:   Unii angajați ar putea beneficia de o zi liberă suplimentară

Propuneri concrete  pot fi transmise pana la data de 14 ianuarie 2015 si pe adresa de e-mail: ojfir.brasov@afir.info

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.