blog-logo

Hoţ arestat după ce a ameninţat un jandarm cu un cuţit

Hoţ arestat după ce a ameninţat un jandarm cu un cuţit
foto : arhiva

foto : arhiva

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus mari începerea urmăririi penale împotriva lui Cristinel Balea pentru furt calificat, tentativă la tâlhărie calificată și ultraj.

Potrivit anchetatorilor, luni, în jurul orei 13.30, fiind în  stare de ebrietate, individul a pătruns prin spargerea geamului în interiorul unui autobuz parcat pe str. Zizinului, aparţinând SC. S.U.T. SRL, de unde a sustras un radiocasetofon şi un calculator pentru comandă climatizare, evaluate la aproximativ 2.000 de euro.

În timp ce răvăşea bunurile din autobuz, inculpatul a fost surprins de şofer, care a reuşit să-l fotografieze cu telefonul mobil, motiv pentru care inculpatul i-a cerut să-i predea telefonul. De frică, şoferul a fugit, iar hoţul a dispărut şi el.

Alte articole:   Un nou cutremur în Vrancea. Seism și în zona Făgăraș-Câmpulung

Alertaţi de comiterea faptei, poliţiştii au plecat în căutarea hoţului, care a fost găsit de o patrulă mixtă, formată dintr-un agent de poliţie şi un jandarm, pe str. Crinului din municipiul Braşov, în timp ce se afla într-un autoturism în care pătrunsese prin spargerea geamului.

„La vederea organelor de poliţie, inculpatul a fugit, fiind urmărit de patrula mixtă, care i-a adresat somaţii de oprire pe care Balea Cristinel le-a ignorat. La un moment dat, persoana vătămată E.G., din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov, l-a ajuns din urmă pe inculpat, context în care  acesta a scos dintr-o teacă un cuțit tip baionetă cu lama de cca. 30-40 cm și mâner prevăzut cu gardă cu care l-a amenințat pe jandarm, spunându-i că dacă se va apropia îl va tăia”,  a declarat procurorul Alina Comăniţă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Alte articole:   Pompier de la ISU Braşov, erou în timpul liber: A salvat o femeie imobilizată la pat, dintr-o casă cuprinsă de flăcări

Între timp, la faţa locului a ajuns şi poliţistul din patrulă şi împreună cu persoana vătămată l-au dezarmat pe inculpat, după care l-au condus la sediul secţiei de poliţie.

Ieri, agresorul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă, fiind emis mandatul de arestare preventivă pentru 30 zile.

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Impuscati toti hotii! Jandarmii sunt prea blanzi, iar legea nu-i protejeaza deloc. Trebuia impuscat pe loc cand a scos cutitul.

    Reply
  2. Ar fi meritat un glont in picior, sa fie exemplu pt altii

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate