blog-logo

EXCLUSIV O brașoveancă frumoasă a mai adus un deputat la Brașov

EXCLUSIV O brașoveancă frumoasă a mai adus un deputat la Brașov

george comsaDeficitul de deputați la nivelul județului Brașov a fost suplinit de o frumoasă brașoveancă, Olivia, care a „transferat” (a se citi s-a căsătorit cu) un deputat din Alba la Brașov.

Este vorba despre Cornel George Comşa, care a obţinut un mandat de deputat candidând pe listele PP-DD. Ulterior (în martie 2014), el a demisionat din partid şi a rămas independent, refuzând ofertele venite de la celalte partide parlamentare.

Mai mult, Comșa și-a deschis și un birou parlamentar la Brașov, pe Fundătura Roșiorilor nr.2, unde persoana de contact este Cătălina Sandu.

Cornel Comșa activează în cadrul Comisiei pentru politică externă și face parte din grupurile parlamentare de prietenie cu Malaezia și cu Regatul Suediei.

Activitatea parlamentara în cifre:
Luări de cuvânt: 97 (în 25 şedinţe)
Declaraţii politice: 85 (din care 85 consemnate conform materialului depus la secretariatul de sedinţă)
Propuneri legislative initiate: 38, din care 2 promulgate legi
Întrebari şi interpelari: 102
Motiuni: 5
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Emiterea cărții de identitate cu CIP ar putea întârzia. Care este motivul
  1. Ia i banii si lui. Sper ca i ai facut ofertă . Baga l la „categoria sa scriem frumos „. 😉

    Reply
    • Mariana Sebeni (ai uitat si Comșa) – văd că nu ai curaj sa te semnezi cu numele intreg. In ce calitate comentezi: de fosta jurnalistă, ca acum cu greu te pot numi asa, sau de politician? Daca vrea publicitate, evident că ii iau banii/ Si lui si tuturor politicienilor. Vrei si tu? Nicio problemă: dar de la tine vreau banii înainte, ca la curve. Sa fiu sigur ca nu iau tepe

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.