blog-logo

S-a deschis pârtia de săniuș din Poiana Brașov. Unde se schiază?

S-a deschis pârtia de săniuș din Poiana Brașov. Unde se schiază?

partie sanius poiana brasovPentru cei care nu practică schiul, s-a deschis şi pârtia de săniuş din Poiana Brasov. Ca şi în sezonul trecut, braşovenii şi turiştii vor avea la dispoziţie trei piste drepte de tubing, o pistă de tubing cu viraje şi o pârtie de săniuş, totul pe o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi.

La aceasta se adaugă şi o bandă transportoare, care le asigură turiştilor un acces facil în partea superioară a pârtiei. În acest sezon, parcul oferă noi facilităţi, comparativ cu sezonul trecut. Astfel, datorită investiţiilor de anul trecut în sistemul de iluminat, parcul va fi deschis și după căderea întunericului, progamul fiind între orele 10.00-20.00.

partie sanius poiana brasov2O altă noutate este sistemul de tarifare, care acum este pe unitate de timp, astfel accesul în parc pentru o oră costă 20 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii, iar accesul pentru o zi este taxat cu 50 de lei pentru adulți și 35 de lei pentru copii. După ora 18.00, accesul pentru două ore costă 25 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii.

Alte articole:   Brașovul va avea peste 1.000 de camere de supraveghere

Astăzi, 1.01.2016, se poate schia in conditii foarte bune în partea superioară a masivului Postăvarul, până la telescaunul Ruia, si pe partia Bradul. Starea pârtiilor este bună, stratul de zăpadă măsoară aproximativ 60 de cm, cea mai mare parte fiind zăpadă artificială.
Antentie!! Functioneaza instalatiile de inzapezire artificiala.
Astăzi sunt funcţionale următoarele instalaţii pe cablu: telecabină Kanzel, telecabina Capra Neagra, telegondolă, telescaun Ruia, teleschi Ruia si teleschi Bradul (acesta va functiona pana la ora 20.00). Temperatura la ora 9.00 era de -18 grade Celsius în Postăvarul şi -12 Celsius în Poiana Braşov.

Foto: Cornel Boeru

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.