VIDEO Accident la Făgăraș: Un BMW a fost spulberat de tren

VIDEO Accident la Făgăraș: Un BMW a fost spulberat de tren

accident calea ferata fagarasUn accident a avut loc în jurul orei 11.30, la trecerea de cale ferată de la ieșirea din Făgăraș.

La locul accidentului a intervenit și un echipaj SMURD și descarcerarea. Un autoturism marca BMW a fost spulberat de tren.

Șoferul, un făgărăşean, a scăpat ca prin minune doar cu câteva zgârieturi. Bărbatul s-a salvat sărind din maşină chiar înainte de a fi lovit de tren.

Viceprimarul Făgăraşului, Cătălin Cîrje, a anunţat căva solicita CFR să amplaseze o barieră la această trecere peste calea ferată, din cauyă că au loc numeroase accidente acolo.

VIDEO – Gabytzu Gaby

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Încă două cazuri de infectare cu coronavirus în școlile din municipiul Brașov!
 1. NU POT SA CONCEP, CUM SA DEA TRENUL PESTE TINE IN ROMANIA?? UNDE SE CIRCULA CU VITEZE DE 40 KM/H?

  Reply
  • Pai cam asta e si cauza pt care sunt atatea masini lovite de tren…. Toti soferii gandesc ca tine: „O sa vina cu 40 km/h, am timp sa trec”, cand de fapt exista multe zone in care se circula cu viteze de 80-100-120 (de exemplu Cluj-Teius), dar si cateva zone in care se circula cu 140-160 km/h (Constanta-Bucuresti-Ploiesti)

   Reply
 2. Prietene GogaieYour Name – Neoprirea la trecerea la nivel cu calea ferata când barierele sau semibarierele sunt coborâte ori în curs de coborâre sau când semnalele cu lumini rosii si/sau sonore sunt în functiune. Deci…opresti si ingheti acolo prietene. Cretini ca ala cu BMW-ul spulberat de tren sunt multi pe strazile României. Masini bune pe maina cretinilor.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate