blog-logo

Daniel Isăilă, Rareș Dumitrescu, Alexandru Mateiu și Dan Gîrtofan, implicați într-un meci caritabil la Brașov

Daniel Isăilă, Rareș Dumitrescu, Alexandru Mateiu și Dan Gîrtofan, implicați într-un meci caritabil la Brașov

meci caritabil brasov9

Mai multe vedete ale sportului românesc au luat parte la un eveniment caritabil ce a avut loc la Sala Sporturilor „D.P. Colibași” din Brașov. Acțiunea, denumită Meciul Stelelor de Crăciun, a fost organizată de Colțea 1920 Brașov (club campion al României la fotbal în 1928 și care a renăscut în vara lui 2015) și a constat într-un meci demonstrativ între echipa de futsal a grupării brașovene și o formație alcătuită din vedete ale sportului din România. Daniel Isăilă (secundul lui Anghel Iordănescu la națională), Rareș Dumitrescu (vicecampion olimpic la scrimă), Dan Gîrtofan (dublu campion național de raliuri), Nicu Dascălu (campion modial de kickboxing și karate), Alexandru Mateiu (jucător la CSU Craiova), Evgheny Pisarenko (fost hocheist în Liga Națională), Radu Burciu (campion european de minifotbal), Alexandru Andrași (fost jucător la FC Brașov), Gabriel Kajcsa (fost jucător la FC Brașov și FC Vaslui), Laszlo Balint (antrenor FC Clinceni) și George Cosac (președintele Federației Române de Tenis – antrenorul echipei) au format team-ul vedetelor, care au oferit o replică foarte bună brașovenilor.
De altfel, vedetele au condus cu 6-2, dar scorul final a fost 7-7. Golurile au fost reușite de: Ionel Pîrvu (2), Octavian Ciucanu (2), Cristian Pușcașu (2) și Ionuț Vasiliu pentru Colțea, respectiv Dan Gîrtofan (2), Radu Burciu, Laszlo Balint, Alexandru Mateiu, Daniel Isăilă și Alexandru Andrași.
Cele două formații au evoluat pentru o cauză nobilă. Intrarea spectatorilor s-a făcut pe baza unei jucării, care va ajunge la niște copii defavorizați. S-au strâns numai puțin de 15 saci mari de jucătorii ce vor fi donate unor case de copii și plasament din județul Brașov.
De asemenea, câțiva copii din Casele de tip familial „Chip” și „Dale” din Săcele, au fost prezenți în sală și au avut ocazia de a primi un autograf de la sportivul preferat.
„A fost un eveniment deosebit, la care mi-a făcut mare plăcere să vin. E clar că viteza pe două picioare e mai mică decât cea cu care sunt obișnuit în bolidul de concurs, dar ne-am descurcat bine. Astfel de evenimente merită savurate de către spectatori și ar trebuie organizate mai des”

Dan Gîrtofan – dublu campion național de raliuri

„A fost greu pentru mine pentru că nu am nici aliura și nici talentele pe care trebuie să le aibă un fotbalist, dar îmi place să fac astfel de evenimente și să aduc bucurie unor copii care au avut mai puțin noroc în viață”

Rareș Dumitrescu – vicecampion olimpic la scrimă

„A fost destul de solicitant, dar mă bucur că am fost invitat să dau o mână de ajutor la acest act cariabil. M-am bucurat să revăd fețe cunoscute din sportul românesc, nume sonore, care au avut rezultate remarcabile. Chiar dacă efortul a fost destul de greu, a ieșit un meci frumos”.

Nicu Dascălu – campion mondial kickboxing și karate

meci caritabil brasov8

meci caritabil brasov

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate