blog-logo

Polițiștii au un nou radar în dotare, care nu ar fi detectabil de antiradare

Polițiștii au un nou radar în dotare, care nu ar fi detectabil de antiradare

pistol radar politiePoliţiştii braşoveni de la Circulaţie au din această lună în dotare un aparat radar pistol portabil care îi depistează rapid pe vitezomani.

Oamenii legii spun că noul radar este foarte rapid, are o rază de acţiune mare, este nedetectabil, astfel că şoferii ar face bine să respecte regulile de circulaţia dacă vor să rămână cu banii şi permisul în buzunar. Aparatul funcţionează pe principiul detectării vitezei cu unde laser, are o rază de acţiune de 1,2 km şi înregistrează viteza unui autovehicul în 0,33 secunde. Aparatul poate fi folosit în orice condiţii meteo şi nu poate fi localizat de detectoarele antiradar.

„Cauza principală a producerii accidentelor rutiere în judeţul Braşov este neadaptarea vitezei la condiţiile de drum. Aproximativ 50% din contravenţiile aplicate de poliţiştii rutieri braşoveni sunt pentru nerespectarea regimului vitezei. Prin folosirea acestui aparat se vor intensifica acţiunile în vederea reducerii numărului accidentelor rutiere şi asigurarea unui trafic fluent şi sigur în judeţul Braşov“, se arată în comunicatul Poliţiei Braşov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Leul s-a „vaccinat” pentru criza Covid
  1. De ce nu se rezolva condițiile de pe drum, în primul rând. Nu am nimic împotriva radarelor, dar să fie amplasate acolo unde este necesar, nu la pândă, mișelește, acolo unde sunt porțiuni de drum drept și la ieșirea din localități, unde nu este nicio casă.

    Reply
  2. nu exista radar autorizat pentru noapte/ ceata/ ploaie

    o contestare in justitie si amenda dispare brusc, nu puneti botul la vrajeli ieftine

    ca functioneaza poate, ca inregistreaza totul corect e alta poveste, ca pot sa dea amenzi e cu totul alta treaba

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.