Handbal: Junioarele II au câștigat turneul de la Plopeni

Handbal: Junioarele II au câștigat turneul de la Plopeni

junioare II handbal coronaEchipa de junioare II de la Corona Brașov a câștigat încă un turneu. După ce săptămâna trecută și-a adjudecat cupa organizată pe terenul celor de la CSM București, în acest weekend, echipa antrenată de Mariana Tîrcă și Eugen Ciulei a terminat pe prima poziție turneul amical de la Plopeni.

La competiție au mai participat CSȘ Călărași, CSȘ Odorhei, Activ Plopeni, Dacia Mioveni și Oroshasza (Ungaria). La fiecare meci, organizatorii au desemnat și câte un MVP de la fiecare echipă.

Corona a obținut următoarele rezultate: 30-16 (14-10) cu CSȘ Călărași (MVP Corona – Izabela Tamas), 33-16 (18-6) cu CSȘ Odorhei (MVP Corona – Sorina Tîrcă), 32-23 (17-9) cu Activ Plopeni (MVP Corona – Alexandra Constantin), 27-18 (16-4) cu Dacia Mioveni (MVP Corona – Claudia Lăcătuș), 27-25 (14-10) cu Oroshaza ( MVP Corona – Daria Bucur).

„Ne bucurăm că din nou am reușit să câștigăm toate meciurile dintr-un turneu și să îndeplinim toate obiectivele îbn privința jocului prestat. A fost un turneu extrem de util, pentru că în astfel de jocuri avem posibilitatea de a rula și jucătoarele care nu evoluează atât de mult în campionat. De asemenea, suntem mândri că toată lumea prezentă la turneu ne-a felicitat pentru echipa pe care o avem aici, admirând disciplina jucătoarelor în joc. Asta ne bucură și ne dă încredere că în mod cert suntem pe drumul cel bun”, a spus antrenoarea Coronei, Mariana Tîrcă.

Alte articole:   Șeful ISU Brașov a dezvăluit ce lipsește proiectului spitalului regional pentru a fi „perfect”
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.