Pizza Vitto vă așteaptă cu preparate delicioase în Piața Sfatului. Vă așteptăm și de Revelion!

Pizza Vitto vă așteaptă cu preparate delicioase în Piața Sfatului. Vă așteptăm și de Revelion!

pizza vitto deschidereElegant, grațios, ambient de bun gust, muzică de calitate și în surdină, mâncăruri savuroase. Pe scurt, acestea ar fi „ingredientele” de la Pizza Vitto, cea mai mare pizzerie din Brașov, care și-a redeschis porțile după ce a extins spațiul pentru o capacitate de 120 de locuri, și are salon de fumători, de nefumători și spațiu de joacă pentru copii. De asemenea, clienții beneficiază gratuit de internet wireless.

Maeștrii bucătari vor pregăti pentru Dumneavoastră cele mai bune pizza coapte pe vatră, paste, salate, minuturi, deserturi şi ciorbe (cu menţiunea că sosurile le primiţi din partea casei), iar în timp ce savuraţi aceste preparate delicioase, puteţi admira Piaţa Sfatului, în timp ce degustați cele mai bune vinuri ale domeniilor Cotnari. De asemenea, cei care vor să aibă parte de amintiri deosebite, administratorii locaţiei pot organiza și evenimente private, în limita a 70  de persoane.

Programul de funcționare la Pizza Vitto (Piața Sfatului nr. 8) este, zilnic, între orele 10.00 și 23.00. Rezervări la telefon: 0368/455.358.

Alte articole:   Cetatea Râșnov are nevoie de lucrări suplimentare pentru reparații

Revelion 2016, într-o atmosferă de vis, cu vedere panoramică spre Piața Sfatului

Și, pentru că dorim să vă oferim câteva moment de vis pentru Dumneavoastră și cei dragi, vă așteptăm cu preparate pregătite de maeștrii noștri bucătari.

CLICK pe poză pentru a se mări!

revelion pizza vitto piata sfatului

 

 

 

 

(P)

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate