blog-logo

Amendamentele pentru Aeroportul Brașov, trântite de PSD în plen

Amendamentele pentru Aeroportul Brașov, trântite de PSD în plen

IMG-20151215-WA0002

Amendamentele 104 și 105 inițiate de deputații Mihai Donțu (PNL) și Mihai Sturzu (independent, fost PSD până alaltăieri), cu privire la suplimentarea bugetului alocat Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației publice pentru continuarea lucrărilor la Aeroportul Brașov au fost respinse de Plenul Reunit al Parlamentului.

Parlamentarii PSD au votat în bloc împotriva celor două amendamente, singura excepție fiind deputatul brașovean Emil Niță care a votat pentru. Deși într-un comunicat de presă trimis ieri, PSD Brașov a promis sprijin necondiționat pentru aeroport, la votul din plen au uitat cine le-a dat votul. Asta, după ce site-ul nostru a publicat duminică, în premieră, faptul că reprezentanții PSD din Comisiile reunite de buget–finanțe ale Senatului și Camerei Deputaților au votat împotrivă.

Distribuie dacă îți place!
 1. Cetateanul Indignat 17 decembrie 2015, 9:29 PM

  Totusi, au trecut 2 zile de la stire… Nici moderatorul, nici macar un brasovean nu s-a indignat de acest lucru!
  Ce se intampla?
  Adica 40% dintre brasoveni nu vor aeroport? Vorbesc de cei ce au votat cu acest partid de tradatori si profitori (PSD)?
  Unde e vocea acestor deputati si senatori? Chiriac, Nita si altii pe care nu mi-i amintesc. Nu am de ce. Niste NEICA NIMENI. Au promis ca vor lupta pentru Brasov. Unde sunt? Isi bat joc de noi.
  Unde e proprietarul site-ului? Il vad cu rucsacul in spate pe la conferinte de presa. Unde e atitudinea civica? Nici macar de reporter nu pot spune ca e bun, nu relateaza nimic. Preia cate un comunicat de presa scris de altii.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate