„Surprize de Crăciun la Operă” – spectacol cu casa închisă

„Surprize de Crăciun la Operă” – spectacol cu casa închisă

cvintetul_vocal_anatolyTradiționalul spectacol de Crăciun, ajuns la cea de-a XVI-a ediție, intitulat „Surprize de Crăciun la Operă”, de sâmbătă, 19 decembrie 2015, și duminică, 20 decembrie 2015, de la ora 18.30, în Sala Operei, prezentat în acest an de Diana Munteanu, propune publicului brașovean o întâlnire cu două vedete ale operetei: Alfredo Pascu și Bianca Ionescu.
Cele mai frumoase arii și duete din capodopere ale genului vor răsuna în sala Operei Brașov, alături de ritmul nemuritorului vals, dar și alături de electrizantul french cancan, temperamentalul ritm spaniel sau strălucitoarea polkă. Îndrăgita artistă Paula Seling se va alătura colectivului Operei brașovene în partea a doua a spectacolului, care va readuce în memoria și sufletul publicului ritmuri și melodii de altădată, de la muzică de cabaret, la romanță și rock and roll.

Alte articole:   Cîțu: ,,Pensiile vor crește în 2020 cu cea mai mare sumă pe care au văzut-o românii''

Cele mai frumoase colinde românești și străine fi interpretate de Corul Operei Brașov, Corul de Copii UNISON, dirijat de George Dumitrașcu și Cvintetul vocal ANATOLY. Copiii dansatori George Nicolae Popoviciu și Andreea Iulia Ion vor dansa pe muzică latino. Publicul se va reîntâlni cu îndrăgiții soliști ai Operei Brașov: Cristina Radu, Gabriela Hazarian, Lăcrămioara Schuller, Asineta Răducan, Lorand Cristian, Adrian Mărcan, în diverse ipostaze care vor justifica titlul spectacolului: „Surprize de Crăciun la Operă”.

O prezență plină de culoare și diversitate în desfășurarea spectacolului va fi baletul Operei (soliști: Anca Branea, Iulia Coșeriu, Ramona Mezei, Cristina Rotundu, Dorin Mirea, Matei Rada, Adrian Scriminț), care va avea coregrafii originale create de Genoveva Breaz, Diana Drăgan, Valentina Mirică. Își dau concursul pianista Sena Ducariu și violonistul Cătălin Floroiu. Orchestra Operei Brașov va fi condusă de Ciprian Țuțu. În pauza spectacolului va avea loc lansarea CD-ului „Doina și cântecul românesc”, realizat de soprana Maria Petcu-Catrina și chitaristul Corneliu Voicescu. Regia artistică a spectacolului este semnată de Anda Tabacaru Hogea și scenografia de Rodica Garștea.

Alte articole:   Județul Brașov, primul din România la numărul dosarelor penale deschise pentru tăieri ilegale de lemn!

La acest spectacol nu mia sunt bilete.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate