blog-logo

Patru proxeneți, reținuți pentru 24 de ore. Printre ei, Miss Travesti 2010

Patru proxeneți, reținuți pentru 24 de ore. Printre ei, Miss Travesti 2010

Dana de KronstadtProcurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus, la data de 10 decembrie 2015, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Relu-Răzvan Dogărescu, Nicolae Cristoloveanu, Mihai Panaite şi Dumitru Traian Cojocaru, care sunt acuzaţi de proxenetism.

„Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment a reieşit faptul că inculpatul Dogărescu Relu Răzvan a determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către concubina sa, numita C.A.S, iar inculpatul Panaite Mihai Adrian a determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către numita M.A, cei doi inculpaţi obţinând totodată foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către cele două femei”, a declarat procurorul Alina Comăniţă, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Alte articole:   ÎN DIRECT Conferință de presă la PNL Brașov

Procurorii spun că, începând cu luna septembrie şi octombrie, cei doi indivizi le-au obligat pe cele două femei să practice prostituţia, fiind ajutaţi de Dumitru Traian Cojocaru, care posta anunţuri on-line având ca obiect prestarea de servicii sexuale.

„Inculpaţii au obţinut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către cele două femei, constând în sumele de bani obţinute de  acestea, care variau între 100 lei şi 1.600 lei, în funcţie de client¨, a precizat Alina Comăniţă.

De asemenea, Nicolae Cristoloveanu a înlesnit, începând cu luna noiembrie 2015, practicarea prostituţiei de către numita D.C.M., concubina sa. Individul o transporta de la locuinţa lor comună la locaţiile unde aceasta desfăşura activităţi de prostituţie.

Alte articole:   Locuitorii din Bran au la dispoziție o aplicaţie prin care pot interacţiona cu Primăria

„În sarcina inculpatului Cojocaru Dumitru Traian, cunoscut sub numele «Dana de Kronstadt» (foto), s-a reţinut că, începând cu luna septembrie 2015, a înlesnit practicarea prostituţiei de către numitele C.A.S. şi M.A. prin postarea în mediul on-line a unor anunţuri privitoare la oferirea de servicii sexuale contra cost, şi prin punerea la dispoziţia celor două a unei locuinţe pe care acesta o deţinea pe raza municipiului  Braşov, în vederea practicării prostituţiei. În schimbul acestor activităţi, inculpatul Cojocaru Dumitru Traian a obţinut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către cele două persoane”, mai spun procurorii.

Inculpaţii au fost reţinuţi pentru 24 ore, urmând a fi prezentaţi astăzi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă.

Alte articole:   Accident cu 3 victime pe drumul spre Poiana Brașov

Numele „Danei de Kronstadt“ (Miss Travesti 2010) mai apare într-un alt dosar al proxeneților gay, care obligau minori să se prostitueze. (Amănunte AICI!)

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate