blog-logo

Asta da mită pentru un polițist: un BMW X6

Asta da mită pentru un polițist: un BMW X6

BMW X6Procurorii DNA Brașov au dispus reținerea a doi bărbați care au oferit mită un autoturism marca BMW X6 unui agent de poliție, daca acesta nu încheie un proces verbal de constatare a infracțiunilor flagrante și pentru a nu trimite probele de sânge recoltate după ce unul dintre inculpați a fost depistat în trafic în timp ce conducea mașina respectivă fără permis și sub influența alcoolului.

Potrivit unui comunicat al DNA remis presei vineri, doi indivizi au fost reținuți: Ali — Eduard Al — Jenabi și Nicolae Florin Dogar cu privire la săvârșirea infracțiunii de dare de mită și vor fi prezentați Tribunalului Brașov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Alte articole:   Aproape 400 de persoane din Brașov s-au vaccinat în ultimele 24 de ore

DNA precizează că Ali — Eduard Al — Jenabi, cu sprijinul lui Nicolae Florin Dogar, a oferit joi, cu titlu de mită, un autoturism marca BMW X 6 unui agent de poliție aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

„Autovehiculul urma să-i fie remis agentului de poliție pentru ca acesta să nu întocmească un proces verbal de constatare a infracțiunilor flagrante săvârșite de suspectul Al — Jenabi și pentru a nu trimite probele de sânge recoltate de la acesta din urmă la spital. Anterior, suspectul Al — Jenabi a fost depistat în trafic în timp ce conducea autoturismul respectiv fără a avea permis de conducere și având o concentrație de 0,65mg/ alcool pur în aerul expirat”, precizează procurorii DNA.

Distribuie dacă îți place!
 1. Criminalii cu bani multi 11 decembrie 2015, 8:15 PM

  Iar scapă ca de fiecare data ca are părinți bani multi si de fiecare data scapă
  Asa se intampla tot timpul
  Din tata pușcăriași iese copii pușcăriași

  Reply
 2. au uitat sa precizeze ca era spart de iarba

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate