blog-logo

Femeie sechestrată de un taximetrist, pentru că i-a cerut bonul fiscal

Femeie sechestrată de un taximetrist, pentru că i-a cerut bonul fiscal

taximetrist agresiv brasovSe întâmplă în urbea de la poalele Tâmpei. O brașoveancă a avut parte de o experință extrem de neplăcută cu un taximetrist de la Compania RoTaxi.

„Am avut minunata șansă să fiu sechestrată și plimbată câteva sute de metri de un taximetrist supărat ca am îndrăznit să cer bonul fiscal sau returnarea banilor plătiți pentru cursa efectuată. Pe sistemul: daca nu poți să fraierești clientul, îl intimidezi. M-a lasat să cobor când s-a convins că vorbeam într-adevăr cu operatorul de la 112. Nu nu am primit nici bon fiscal, nici banii înapoi. Până vine Moșul de la Sectia 1 Poliție, acest taximetrist cu profil de tătăiță care plimbă nepoții prin parc preia, în continuare, comenzi de la clienți”, a scris brașoveanca pe pagina de Facebook.

Alte articole:   MedFest - Festival medieval, în Cetatea Făgăraș

Ea a dezvăluit și indicativul taximetristului: 176 și a postat poza mașinii.

Contactat de newsbv.ro, şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului, Sorin Susanu, ne-a declarat că „este o situație pentru care ne autosesizăm şi o vom cerceta. Nu avem o reclamație din partea consumatorului, dar nu este nevoie. Vom verifica dacă sunt reale informaţiile prezentate și, dacă da, este o practică incorectă a prestatorului de serviciu și poate fi amendat cu până la 5.000 de lei”.

„Am primit o sesizare referitoare la aspectele sesizate. Vom face cercetările care se impun şi vor fi luate măsurile care se impun”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Braşov, cms. şef Liviu Naghi.

 

Distribuie dacă îți place!
 1. Am avut si eu un incident cu compania Ro Taxi, am fost batut si injurat de un sofer in Livada Postei pentru ca am trecut prin fata masinii lui, PE TROTUAR !!! RO TAXI TREBUIE SA DISPARA !!

  Reply
 2. @daniel-oamenii cu atitudini radicale trebuie să citească ( ca să dispară),apropo în livadă sunt mulți oameni de obicei, în cazul unui incident devin martori…așa ca era ușor să depui o plângere precum doamna „sechestrata”.

  Reply
 3. Daniel tata eu cred ca tu esti un calugar, viitor sfant sarbatorit de crestini ortodoxi treceai prin fata masini si golanu respectiv te.a capacit.

  Reply
 4. Am avut si eu o rexperienta cu un sofer de la Ro. Daca suni disteceratul sa reclaim respectivul sofer „distinsele” doamne de acolo au o singura replica „e collaborator noi nu putem face nimic”. Au fost o gramada de incidente, de reclamatii si nu s-a intamplat absolut nimic. Politia e ca si inexistenta. Protectia Consumatorului se tot autosesizeaza si numai atat. Taximetristii sunt stat in stat, fac regula pe sosea sub privirea toleranta si binevoitoare a autoritatilor. Probabil trebuie sa se intample vreo nenorocire ca sa miste cineva in binecunoscutul stil neaos!

  Reply
 5. DA CE SA SPUN,CEI DE LA RO SUNT CEI MAI NESIMTITI ,SUNT CEI CARE NE GASESC MASINA ,ATUNCI CAND ALTE FIRME NE INCHID TELEFONUL IN NAS,SAU NE TIN 8-10 MIN LA TELEFON,DAR RECLAMA E FACUTA CU LITERE MARI,PANA SE VA DOVEDI CE SUSTINE DOAMNA,CLIENTII DE RO STIU CARE E ADEVARUL SI DOAR ASTA CONTEAZA

  Reply
 6. Simona tu critici da nu prea sti sa scri, ce sa inteleg de aici, ca nu prea ai fost pe la scoala => lipsa educatie, te.ai gasit tu sa faci pe lupu moralist…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.